Galatasaray yönetimini şoke eden cevap!

Takımın maliyetini düşürmek isteyen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Galatasaray yönetimini şoke eden cevap!
Galatasaray yönetimini şoke eden cevap!
GİRİŞ 07.08.2020 10:33 GÜNCELLEME 07.08.2020 10:33
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Falcao, Feghouli ve Muslera ile birlikte takımın ve Süper Lig'in en fazla kazanan futbolcusu konumunda olan Belhanda ile ilgili istenmeyen bir gelişme yaşandı.

23 Şubat'ta oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında oyundan atılan ve yönetim tarafından 150 bin Euro para cezası yiyen Younes Belhanda, sarı-kırmızılı kulübe rest çekti.

Galatasaray'da Younes Belhanda krizi giderek tırmanıyor. Cim-Bom gözden çıkardığı Faslı futbolcuya 23 Şubat'ta Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle 150 bin Euro ceza kesti ve faturayı lig biter bitmez futbolcuya gönderdi.

Belhanda ise kulübün bu adımına "6 ay sonra ceza mı verilir? Beni göndermek için yıldırmaya mı çalışıyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi.

MOBBUNG UYGULUYORSUNUZ İDDİASI

1 sene daha sözleşmesi bulunan Faslı futbolcu yönetimin kendisine mobbing uyguladığını iddia ederek, reste restle yanıt verdi. Yıldız futbolcu "Bir yere gitmem ya da beni serbest bırakırsınız" diye de ekledi. Ceza yoluyla kendisinin yola getirilmek istendiğini savunan Belhanda, görüşme halinde olduğu kulüplere "Biraz bekleyin. Bu işi çözmeden ayrılmayacağım" dedi.

Yıllık maliyeti bonuslar hariç 3 milyon 350 bin Euro olan Belhanda'dan 4-5 milyon Euro bonservis bekleyen sarı-kırmızılılar bu sayede yeni transferler için kaynak yaratmak istiyor. (Milliyet)

YORUMLAR 13
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar haklı 6 ay sonra cezamı verilir bu hiç etik değil göndermek istiyorsancikarsin karşısına konuşursun sonucda sözleşmesi olan bir oyuncu gitmek istemezse mecbur parasını oduceksin adamın hakkı oynasana oynamasana kanunen hakkı alınması hataydi
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam sonuna kadar haklı TERİM efendi. Sen milli takım dan ayrılırken para diye tutturmadın mı. Şov yapacağına adamın parasını öde Abdulrahim bey.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim yönetimin bazı işleri gerçekten çok saçma elinde 1 tane düzgün orta saha oyuncusu var 8 numarada. Lemina seri gitti merti alamadınız. Bu adamı da küstürün de ömer taylan emre akbaba orta sahasıyla şampiyon olucaz değil mi ? Adam 3 senede 2 şampiyonluk kazanmış dünya kadar maça çıktı. lemina gibi falcao gibi emre akbaba gibi 20 maç 50 maç kaçırmıyor ama gidip bu adama çatıyor yönetim aferin size.
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı o sözleşmeyi imzalatan yöneticilere sormak lazım bu durumu
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu işi çözüp ayrılacakmış sana değil 3 milyon 300 bin dolar vermezler al paranı keyfine bak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle