Galatasaray transferi resmen açıkladı

Galatasaray, Maicon'un 1 milyon 430 bin Euro bonservis bedeliyle Al Nassr'a transfer olduğunu açıkladı.

Galatasaray transferi resmen açıkladı
Galatasaray transferi resmen açıkladı
GİRİŞ 01.08.2020 21:08 GÜNCELLEME 01.08.2020 21:10
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 31 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu Maicon Pereira, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr kulübüne transfer oldu.



Sarı-kırmızılı kulübün transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Maicon Pereira Roque için Al Nassr Saudi Club ile net 1 milyon 430 bin Euro transfer bedeli karşılığında anlaşmaya varılmıştır" denildi.

 

 

YORUMLAR 13
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    8'e al 1'e sat. GS yi tebrik ederim. Mükemmel bir ticaret anlayışı. Bu kulübü yönetenlerin şirketleri nasıl ayakta kalabiliyor? Hayret!!
    Cevapla
  • cenk 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs alırkende Değeri zaten bukadardır. Üstü hem klübe hem ülkeye kakışlama. Açlıktan ağzı kokan brezilyalılara sekiz vermek ya enayiliktir yada başka Bi dümen vardır. Devlet İthalat yapanlara ilave gümrük vergisi çıkartıp durur şu klüplere Bi çüş demez.
    Cevapla
  • Kirsehirli 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanarsin yasli diye maiconu satinca yerine daha genc daha iyi birini alabilecekler
    Cevapla
  • Uagss 3 yıl önce Şikayet Et
    Yuhh be.Bu fiyata satilir mi?Bu fiyata satacaginiza kulube de otursaydi daha iyidi.Anlamiyorsunuz transferden de oyuncu almadan da satmadan da.Ayrica kac sezondur forma giymeyen arda semih vb oyunculari alacaksiniz.Traftarin istemedigi seyleri yapiyorsunuz madem oyle sizleei gondermeyi de bilir bu taraftarlar.Yonetim ve f.terim artik istifa edin.FatihTerimİstifaaaa
    Cevapla
  • Aga 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsınlar yani? Sanki bir sürü talipli varda. Elde patlayan cinsten. Ederi bu.
    Cevapla
  • Demircioğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyenin en iyi hocası olduğun kabul ama transferden anlamıyorsun Fatih Hocam. Acil Cenk Ergün getirilmeli yoksa iki seneye ilk ona da giremeyeceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle