Fatih Terim'in yabancı sınırı önlemi

TFF'nin yabancı kuralını bir yıl ertelemesi Galatasaray'ın planlarını değiştirmedi. Terim gelecek yıl için şimdiden önlem alacak ve yerli ağırlıklı bir kadroyla yola çıkacak.

Fatih Terim'in yabancı sınırı önlemi
Fatih Terim'in yabancı sınırı önlemi
GİRİŞ 01.08.2020 10:05 GÜNCELLEME 01.08.2020 10:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı düzenlemesiyle ilgili erteleme kararı Galatasaray'ın ve Teknik Direktör Fatih Terim'in planlarını değiştirmeyecek.

Terim, önünde bir yıl daha olmasına rağmen yerli oyuncu konusunda şimdiden önlemlerini alacak. Tecrübeli teknik adam, Türk futbolcular üzerinde durmaya devam edecek. Böylece hem takımda rekabet artacak hem de aidiyet sorunu ortadan kaldırılacak. Ayrıca geleceğe de hazırlık yapılacak.

Şimdiye kadar anlaşma sağlanan Arda Turan, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu ve Oğulcan Çağlayan gibi isimlere ek olarak içerde ve dışarıda yetenekli Türk futbolcularla ilgili çalışma devam edecek.

Gelecek sezon sahada 11 yabancı kuralı devam etse de, Teknik Direktör Fatih Terim yerli en az 3-4 isme 11'de yer vermeyi düşünüyor.

YORUMLAR 4
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim en iyisini yapiyor.Yerli ve milli ekip her zaman daha iyi.Para iceride kalir ve daha az maliyetle cok buyuk isler basarilabilir.
    Cevapla
  • Celalettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Fatih düşmanları Fatih göreceksiniz bu ligde fırtına gibi esen yerli ağırlıklı bir takım kuracak milli takımında iskeleti olacak .Şimdi dalga geçin vakalım.
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Arda semihten sonra tanju ve Cüneyt tanman da alir terim
    Cevapla
  • German 50 3 yıl önce Şikayet Et
    He lav bizde inandik, Falkodan zarar kaç Milyon Euro sayin Terim
    Cevapla