G.Saray'dan Falcao'ya: 2 milyon Euro'dan vazgeç!

Yeni sezon formalarının tanıtım filminde yer verilmeyen Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao, teklif gelmesi durumunda gönderilecek.

G.Saray'dan Falcao'ya: 2 milyon Euro'dan vazgeç!
G.Saray'dan Falcao'ya: 2 milyon Euro'dan vazgeç!
GİRİŞ 01.08.2020 10:02 GÜNCELLEME 01.08.2020 10:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Falcao'nun Galatasaray'daki geleceği artık soru işareti... Bu sezon sadece 22 maçta forma giyen ve bir o kadarını sakatlıklar nedeniyle kaçıran Kolombiyalı futbolcunun ayrılığı yolunda ilk sinyal forma tanıtımında geldi.

Sarı kırmızılı kulüp, geçtiğimiz günlerde hazırladığı yeni sezon formalarının tanıtım klibinde Falcao'ya yer vermedi. Kolombiyalı futbolcu, Instagram ve Twitter'da Galatasaray Kulübü'nden milyonlarca fazla takipçisi olmasına rağmen yönetim tarafından tercih edilmedi.

En fazla 5 milyon euro

Sarı kırmızılı yöneticiler bununla da kalmayıp; Falcao'dan yılda 2 milyon Euro'yu bulan bonuslarından vazgeçmesini istedi.

Kovid-19 pandemisinin yol açtığı maddi zarar ve takımın gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak olması nedeniyle bu teklifi yapmak zorunda kalan Galatasaray, kalması durumunda futbolcuya en fazla 5 milyon Euro ödeyecek.

Inter Miami istiyor

Taliplisi çıkması durumunda elden çıkarılması planlanan Falcao'ya şu ana dek sadece MLS takımı Inter Miami'den teklif geldi. Falcao ise eşinin hamile olması ve pandeminin sebep olduğu seyahat riski nedeniyle eylül ayındaki doğuma kadar İstanbul'da kalmak ve kararını o süreçte vermek istiyor...

Diğer taraftan Inter Miami yönetimi, taraftarların da etkisiyle Falcao'yu bir an önce kadrosuna katmak istiyor. (Hürriyet)

YORUMLAR 2
  • Futbolsever 3 yıl önce Şikayet Et
    3 maçtan birinde oynayarak 3 senede 3x7 milyon eurosunu alıp gidecek. Belki seneye 3 değil, 4 maçtan birinde oynar. Son yılların en gazoz transferi olarak kaldı:)
    Cevapla
  • cennes 3 yıl önce Şikayet Et
    kontrata o bonuslari yazmasaydiniz.vazgecmez tabiki 3 sene kotrat yapmis kuzu kuzu vereceksiniz
    Cevapla