Fatih Kurucuk'tan G.Saray sorusuna flaş cevap!

Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük'ün savunma oyuncusu Fatih Kurucuk, büyük takımlarla görüştüğünü ve birkaç haftada her şeyin netleşeceğini söyledi.

Fatih Kurucuk'tan G.Saray sorusuna flaş cevap!
Fatih Kurucuk'tan G.Saray sorusuna flaş cevap!
GİRİŞ 31.07.2020 16:59 GÜNCELLEME 31.07.2020 17:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fatih Karagümrük'ün savunma oyuncusu Fatih Kuruçuk, "Galatasaray'la görüşmeler hangi aşamada sorusuna", sorusuna "Kulüp ismi vermem doğru değil, ancak görüştüğüm takımlar var. Karagümrük ve benim anlaşabileceğim bir yol izleyeceğiz. Onun için net bir şey söyleyemiyorum. Ama görüştüğüm takımlar var. Evet, görüştüğüm takımlar büyük takımlar. Şu an daha her şey taze. Bu konular 1-2 hafta içinde netleşir" diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

"Sonuna kadar hak ettik"

Şampiyonluğu değerlendirerek sözlerine başlayan Kurucuk, "Sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Şampiyonluğumuzu tüm camiamıza armağan ediyoruz. Açıkçası play-off'lar başlamadan önce en son şampiyon olacak takım Karagümrük olarak bakılıyordu. Biz bunları göz ardı ettik. Şampiyon olacağımıza inanıyorduk. Futbol adamları Adana Demirspor'u favori gösteriyordu. Bireysel bakıldığında biz daha kaliteli bir kadroya sahibiz" dedi.

 

 

"Kupa kaldırmaya alıştım"

İki sezondur şampiyonluk sevinci yaşadığının altını çizen Kurucuk, "Ben iki sezondur arka arkaya şampiyonluk yaşıyorum. Kupa kaldırmaya alıştım. Mutlu ve gururluyum. İnşallah kariyerimde birçok kupa kaldırmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

"Sözleşmem devam ediyor"

Sözleşmesi durumu ile ilgili konuşan kurucuk, "Şu an için 1 yıl daha sözleşmem var. Şu an tatildeyim. Ondan sonra devam edip etmeyeceğim henüz belli değil. Ama dediğim gibi sözleşmem devam ediyor ve tatilin tadını çıkarmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

(Radyospor)

 

YORUMLAR 2
  • rasi 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi lan oradan napsın gs seni
    Cevapla
  • Aga 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum
    Cevapla