Galatasaray'ı Luyindama kurtaracak!

Yeni sezon transfer hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, kaynak yaratmak için Luyindama'yı satma kararı aldı.

Galatasaray'ı Luyindama kurtaracak!
Galatasaray'ı Luyindama kurtaracak!
GİRİŞ 29.07.2020 10:00 GÜNCELLEME 29.07.2020 10:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sezonu istediği gibi bitiremeyen Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları başladı.

Yeni sezon için alternatifli bir kadro kurmak isteyen Galatasaray Yönetimi, transfer politikasını belirlerken oyuncu satışından da gelir elde etmek isteniyor. Galatasaray’a bu yaz para kazandıracak isim belli oldu: Christian Luyindama.

ADA'DAN ÜÇ TALİBİ VAR

Premier Lig takımlarının gözdesi durumunda bulunan Kongolu stoper, almak için satmak zorunda olan sarı-kırmızılılar için en kritik oyuncu haline geldi. İngiltere’den Everton, Aston Villa ve Wolverhampton’ın Luyindama ile ilgilendiği öğrenildi. Üç kulüp temsilcisinin önümüzdeki günlerde Cim-Bom ile masaya oturacakları vurgulandı.
 

16-17 MİLYON EURO BONSERVİS

Sarı-kırmızılılar da İngiliz takımlarının radarında olan 26 yaşındaki futbolcuyu satma kararı aldı. Uzun süren sakatlığının ardından antrenmanlara başlayan Luyindama için 16-17 milyon euro civarında bir bonservis belirlendi
 

FFP RİSKİNİ KALDIRACAK

Bu oyuncuyu satarak kaynak yaratmak isteyen Cim-Bom, bu şekilde Finansal Fair Play riskini de ortadan kaydıracak.

MAAŞ YÜKÜ RAHATLATIYOR

Galatasaray’a maliyeti 8 milyon euro olan Luyindama’nın yıllık ücretinin 1 milyon 50 bin euro olmasının transferinde belirleyici faktörlerin başında geldiği belirtildi. Luyindama için bonservis ödense bile, maaş yükünün fazla olmaması nedeniyle transferde önünün açık olduğu dile getirildi. (Milliyet)

YORUMLAR 4
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Buna 16 milyon veren olursa entari giyip gezerim.
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok isabetli bir transfer Luyindama ne kadar büyük bonservis koparırsak o kadar iyi fizik tam bir premierlig oyuncusu biraz ŞL de başarılı olsaydık çok büyük paralar ederdi
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    kulüplerin yönetimini gülerek izliyorum. iyi adamları üç kuruşa ver, aldığın parayı savur rüzgara :) izlemiyorum ligi artık. bu kadar beceriksizlik olmaz.
    Cevapla
  • SEDAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Diagne için de bonservis için bulutların üzerinde uçuyordunuz. 7-8 milyona vermediniz. şimdi maaşını bile siz verip başka takımda oynatıyorsunuz. Maaşından kurtulsanız bile büyük başarı.
    Cevapla