Fatih Terim'den Falcao itirafı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe'yi 3-1 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Fatih Terim'den Falcao itirafı!
Fatih Terim'den Falcao itirafı!
GİRİŞ 18.07.2020 23:40 GÜNCELLEME 19.07.2020 12:37
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

 

 

Fatih Terim: "Falcao'dan faydalanamadık"

Fatih Terim, bu sezon 20 maç kaçıran Radamel Falcao hakkında açıklamalar yaptı.

 

 

Radamel Falcao'dan bu sezon faydalanamadıklarını ifade eden Terim, "Muhakkak ki Falcao gibi bir oyuncunun sürekli oynaması hepimizin isteğidir. Oynadığı zaman skor katkısı yapar. Maalesef sakatlıklar nedeniyle bu sene kendisinden faydalanamadık" dedi.

Sezonun bitmesin ardından takımla ilgili raporunu yönetimle paylaşacağını dile getiren Terim, "Şimdi ligi bir bitirelim, ondan sonra gerekli, tüm takımla ilgili bilgileri yönetime vereceğiz. Ama dediğim gibi oynamasını çok isterdim. Bundan önceki arkadaşlarımızla nasıl konuştuysak, bu gibi sorunların olmaması için oturup konuşacağız" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın geleceği hakkında da konuşan Terim, "İhtar çekenlerin için yönetim açıklama yaptı. Sık sık açıklama yapıyorlar. Maddi konular, manevi konular, kurumsal konular var. Önümüzdeki yılların sıkıntıları var. Çok sert, yani hepimizin ısrarla üzerinde durmamız gereken sorunların planlamasını doğru yapmalıyız. Bu ekonomik ortamda Şampiyonlar Ligi'ne kalamamak sıkıntı. Yarayı kurutmak için neler yapmalıyız, hep birlikte bunu düşünmek zorundayız" şeklinde konuştu.

"Her şeyi uçlarda yaşıyoruz"

Galatasaray'ın uçlarda yaşamaya devam ettiğini dile getiren Terim, "Uçlarda yaşıyoruz her şeyi. Oyunu domine eden bir Galatasaray'ın şu ana kadar bayağı bir maçtır kazanamaması oyuncularda mental olarak sıkıntıya yol açtı. Oyuncularım ayağında top tutmakta sıkıntı yaşadı. Bunların hepsi, o maçların travması. Oyunu oynayan, gol pozisyonlarını bulan bir Galatasaray vardı. Göztepe de iyi mücadele etti. Son haftaya giriyoruz, bakalım sezonu nerede bitireceğiz. Kötü gidişe dur demek adına güzel bir 3 puan oldu." dedi.

 

"Yine bir asılsız haber "

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Arda Turan hakkında çıkan haberler ve sarı-kırmızılı kulübün yaptığı açıklama hakkında konuştu.

Kasıtlı olarak bazı haberlerin yaptırıldığını ve bu haberleri kimlerin yaptırdığının bulunması gerektiğinin vurgulayan Terim, "Maçtan önce, yine kamp günü ve yine bir asılsız haber. Kulüp açıklama yaptı. Ancak merak ettiğim bir konu var, kulübümüzü bu açıklamaya mecbur bırakan, zorunda bırakan bu haberleri bırakan kim. Bana göre esas konu bu? Merak ettiğim konu bu? Ben ettiğim gibi birçok Galatasaraylı da merak etmeli. İki günde bir, her gün kulüpten açıklama yapılıyor. Özellikle dünkü Arda konusu... Bu haberleri veren ve verenler kim? Buraya bakmakta yarar var" dedi.

YORUMLAR 9
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    GALATASARAYIMIZI ve hocamızı çok seviyoruz çekemiyenler çatlasın
    Cevapla
  • çançinçon 3 yıl önce Şikayet Et
    Kibir abidesi gereksiz kişi...
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim boş konuşuyor,onun yerinde başka biri olsa çoktan gitmişti. seneyede aynı duırum olacak.
    Cevapla
  • Murat cetinoz 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yaparken biraz insafli olun sanli takimimiza sanli nice destanlar yazdiran tum ulkeyi sokaklara doken takimin basinda yine fatih hocamiz vardi biraz vefa gosterin kardesim baskasi gelse hocamizdan dahami iyi olacak adam tesislerin cimlerini bile ezberlemistir fatih hocaya kurban olun
    Cevapla
  • 4670 3 yıl önce Şikayet Et
    Olduda bitti maşallah uyusunda büyüsün maşallah bir TFF saldır bir halemlere saldır sonra sekiz maç kazanama oyuncular o senin hakemler gittiler 7 milyon Euro'ya oyuncu al 10 maç oynasın kendini sorgula önce
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman kalbimin tek şampiyonu Galatasaray.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle