Belhanda'nın yerine dünyaca ünlü isim!

Younes Belhanda ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Arjantinli maestro ile imza aşamasına geldi.

Belhanda'nın yerine dünyaca ünlü isim!
Belhanda'nın yerine dünyaca ünlü isim!
GİRİŞ 17.07.2020 11:56 GÜNCELLEME 17.07.2020 11:56
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Galatasaray yönetimi, Teknik Direktör Fatih Terim'in satışı için onay verdiği Belhanda'ya gelecek teklifleri beklerken bir yandan da Faslı oyuncudan doğacak boşluğu gidermek için çalışıyor.

Belhanda'ya Suudi Arabistan ve Katar ekiplerinden teklif geldiği ancak sarı-kırmızılıların önerilen rakamları düşük bularak, menajerinden 3 milyon Euro'nun altındaki teklifleri kulübe iletmemesi istendi.

Gaitan yeşil ışık yaktı!

Fatih Terim'in listesindeki bonservisi elinde olan isimlerden Nico Gaitan'ın menajeriyle temasa geçen Galatasaray, Arjantinli futbolcudan olumlu cevap aldı.

Lille ile sözleşmesini feshettikten sonra Arjantin'e döneceği iddia edilen Gaitan'a yıllık 2 milyon Euro civarında bir rakam öneren sarı-kırmızılı yönetim futbolcudan yeşil ışık gelmesinin ardından Belhanda'nın satışı beklemeye başladı.

Belhanda satılır satılmaz, Arjantinli yıldızı Türkiye'ye davet edecek olan Galatasaray yönetimi, transfer sezonunu ses getiren bir isimle açmak istiyor.

 

 

YORUMLAR 22
  • gsli aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Pandemi zamanı lig tescil edilsin derken herkes esti gürledi.O şekil tescil edilse şampiyonlar ligine gidecekken şimdi uefa bile zor görünüyor.Bence onu bunu bıraksınlar. fatih hoca , milli takımdaki gibi tamamen gençlerle revizyon yap, ismi duyulmamış çocuklar ne başarılar elde etti,başarıya aç çocuklarla hem de daha az maliyetle daha iyi sonuçlar elde edilebilir.Avrupa ya da havlu atmak üzeresin.Gerekirse pafla çık ama bu savurganlık ve yabancı oyuncu sevdasını bitirin artık.
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya yıldızı deyince..... ???
    Cevapla
  • Mustafa Ö. 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyaca ünlü gaitan?? ilk defa duyuyorum bu futbolcuyu
    Cevapla
  • YasinBaba 3 yıl önce Şikayet Et
    Arap topçu saçmalığı son bulmalıdır
    Cevapla
  • Recep ağbi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep 9 kişi oynadık zaten. Fatih'in aslanları(Belhanda Feguli)MAŞALLAH..
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    bizdeki paralar Yunanistan , Bulgaristan veya Romanyada olsa, Süper Lig i rahatlikla gecerler. Yöneticilerimiz kendi cebine calistigi sürece bu ülke futbolu degismez. Kesinlikle Futbol yasasi sart !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle