Galatasaray istedi, Fenerbahçe bitiyor!

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan G.Saray ile Fenerbahçe yine karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Terim'in istediği 3 ismin peşine düştü.

Galatasaray istedi, Fenerbahçe bitiyor!
Galatasaray istedi, Fenerbahçe bitiyor!
GİRİŞ 17.07.2020 09:50 GÜNCELLEME 17.07.2020 09:53
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İlk olarak Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Mert Hakan Yandaş'ı ikna eden Belözoğlu, Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in de takımda görmek istediği 3 yıldızı daha takıma kazandırmak için kolları sıvadı.

 

 

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'na şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak gösterdiği performansla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de gözler yaz transfer dönemine çevrildi. Sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi yapacağı takviyelerle 2020-2021 sezonunda şampiyonluk hasretine son vermek istiyor.

Sezon sonunda aktif futbol yaşantısına nokta koyarak sportif direktör olarak kulüp bünyesinde görev alacak olan Emre Belözoğlu, çalışmalarına şimdiden başladı.

 

 

Fenerbahçe'den 2 kat ücret

Galatasaray ile yıllık 4 milyon liradan 4 sene için 32 milyon liraya anlaştığı kaydedilen Emre Kılınç'a bu rakamın yaklaşık iki katı olan 60 milyon lira önerdi.

Trezeguet ve Onyekuru hamlesi

Başkan Ali Koç, Trezeguet ve Onyekuru'nun ortak menajerleriyle görüşmesi için yönetici Selahattin Baki'yi görevlendirdi. Trezeguet ise Aston Villa'da 38 maçta 6 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Sivasspor'da bu sezon 29 maça çıkan Emre Kılınç, 9 gol attı ve 7 asist yaptı.

YORUMLAR 30
  • Adamsın adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonra borç batağına düşünce o takım sırtını devlete dayamış , diğer rakip söyle yapmış diye ağlayın he mi, yakışır...
    Cevapla
  • dddd 3 yıl önce Şikayet Et
    fener bu kadar parayı bir yerlerden mi yoksa bankalarını var adamların 3 milyar borcu var başak şehir federasyonu müdahale etmiyor
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    alper potuk mehmet topuz mehmet ekici hepside kaptik sandiklari oyuncular cok guzel hayrini gorduler bunlarin
    Cevapla
  • Cellosa 3 yıl önce Şikayet Et
    Ta anlamıyorum.Geçen sene yardım dilenen FB bu sene be yapıyor bunlara akıl veren kim Emre Belezoğlu Fatih hocasının beğendiği oyuncuyu hemen 2-3 katı fiyata FB ye alıyorlar sonuç ne olacak.Bu sene de gerçi Camiilerde kapalı parayı nereden bulacaklar
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    o degilde onceden eskisehirsporu yada kayserisporu zengin ediyorlardi simdide sivassporu zengin edecekler anlasildi
    Cevapla
  • sansar 3 yıl önce Şikayet Et
    bonservissiz topçu emre
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle