G.Saray yönetimi bunu beklemiyordu! Bonservisini istedi

Galatasaray yönetimi, bonservisini isteyen Belhanda'nın ardından Feghouli'den gelen sinir bozucu teklifle sarsıldı.

G.Saray yönetimi bunu beklemiyordu! Bonservisini istedi
G.Saray yönetimi bunu beklemiyordu! Bonservisini istedi
GİRİŞ 17.07.2020 09:31 GÜNCELLEME 17.07.2020 09:37
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

"Benden para kazanamazsınız'' manşeti atılan Younes Belhanda'dan sonra Sofiane Feghouli'de de sarı-kırmızılı kulübün elini kolunu bağlayan benzer bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kartla Galatasaray'daki sonunu hazırlayan Feghouli, 10 gün önce yönetim tarafından satış listesine koyuldu ve Cezayirli yıldıza "Kendine kulüp bul'' mesajı iletildi. Katar kulüpleri ile temasa geçtiği öğrenilen Feghouli, kendisine bonservis ödeyecek takım bulamadı.

Feghouli için istekli olan Katar kulüpleri, 30 yaşındaki oyuncuya transfer için Galatasaray'dan bonservisini alıp serbest kalma şartı koştu. 3 milyon 850 bin Euro garanti ücretle Falcao'dan sonra en çok kazanan isim olan yıldız futbolcunun 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Belhanda ve Feghouli'den bonservis kazanma hayali kuran sarı-kırmızılı yetkililer, Kuzey Afrikalı yıldızlarından gelen olumsuz haberlerle bir anda köşeye sıkıştı. (Sabah)

 

 

YORUMLAR 10
  • Adamsın adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesele Arap vesaire meselesi değil kardeşim adamlarla kontrat imzalar ve gereken karşılığı vermezsen herkes aynı tepkiyi verir, futbolcu haklı
    Cevapla
  • Serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    Kolayı var, para getirmiyorsun, tribünde otur diyeceksin. Futbol oynamasın 2 sene . Birdaha arap almayın
    Cevapla
  • Hayrullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu kurnaz arapları almayın kulube kardesım bakın avrupaya çekirdekten arap yetiştirir 2-3 sene kullanır atar bunları çöpe bilir çünkü bunların dnasını sabah aksam nargile içerler
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    kulüpler böyle böyle batıyor. çuvalla para ver, bedava yolla. bir kere de adam satın yahu ayıptır!! bu adam bedava yollanacak adam mı?!
    Cevapla
  • Mustafa54 3 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşme yaparken adamların bütün dediklerini kabul edersen sonunda böyle olur aslında bizim futbolcularda aynısını yapmalı mesela Tarık gibi bunlar akillanmazlar bence terim bunlardan önce gitmeli ki takım kompilere rahatlasın bir transferi yom adamın 40 senedir takıma faydası olan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle