Emre Çolak ve Semih Kaya: Boş sözleşmeye imza atarız

Galatasaray yerli transferinden eski futbolcularına yönelirken Emre Çolak ve Semih Kaya boş sözleşmeye imza atacaklarını dile getirdi.

Emre Çolak ve Semih Kaya: Boş sözleşmeye imza atarız
Emre Çolak ve Semih Kaya: Boş sözleşmeye imza atarız
GİRİŞ 16.07.2020 19:19 GÜNCELLEME 16.07.2020 19:20
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını hızlı bir giriş yaparak Olympiakos'tan Omar Elabdellaou, Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan ve Arda Turan ile anlaşmaya varan Galatasaray iki eski futbolcusu ile daha görüşmelere başladı.

 

 

TFF'nin yeni yabancı ve altyapıdan yetişen oyuncu kararının ardından yeniden yapılanmaya gitmek zorunda kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda iki hamle daha yapıldı.

SEMİH KAYA: MİKTARI SİZ BELİRLEYİN

 

 

Bonservisi elinde olan Semih Kaya ile görüşmelere başlayan Galatasaray, tecrübeli futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme üzerinden söz kesti. Semih de Galatasaray ile herhangi bir ücret üzerinden konuşmayacağını ve kendisi için uygun görülecek sözleşme miktarına imza atabileceğini sarı-kırmızılı yönetime iletti.

EMRE ÇOLAK: PARASIZ PULSUZ OYNARIM

Semih Kaya'nın ardından bir hamle daha yapan Galatasaray, bu kez de Emre Çolak ile görüştü. Deportivo'dan bonservisini eline alan Çolak, sarı-kırmızılı yöneticiler ile yaptığı görüşmede, "Boş sözleşmeye imza atarım, Galatasaray benim yuvam" dedi.

YORUMLAR 53
  • Paratör 3 yıl önce Şikayet Et
    Atarlar tabi, çünkü adamların isimleri kayason ve colakic değil sonuçta.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Semih ve Emre kardeşlerim, sizin sözleşmeleriniz zaten her zaman boştu...
    Cevapla
  • memo ığ 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne biçim yenileme 2 veya 3 yaşlı olacak gençler getireceksin ki 4 veya 5 yıl takım ola yaşlıları topluyorsun birinci dönem bittikten sonra kümede kalmaya oynarsın
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    böyle adamlardan hayır gelirmi?
    Cevapla
  • Rafet 3 yıl önce Şikayet Et
    İdare eder yedek olurlar Jimmy yerine emre Çolak'ı tercih ederim. Ahmet Çalık iyi oyuncu ama Anadolu takımı için süper oyuncu kapanacaksan defans yapacaksan iyi yani ama hücum oynayan takımlar için ideal değil yoksa iyi oyuncu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle