Galatasaray'a şok! 'Temmuz maaşımı verin'

Al Nasr'a kiralanan Maicon'u "bonservisiyle birlikte vermek" için yapılan görüşmelerde sonuç çıkmayınca oyuncunun maliyeti Galatasaray'a kaldı

Galatasaray'a şok! 'Temmuz maaşımı verin'
Galatasaray'a şok! 'Temmuz maaşımı verin'
GİRİŞ 15.07.2020 19:14 GÜNCELLEME 15.07.2020 20:50
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Arabistan basınında yer alan haberlere göre, Al Nasr kulübü öncelikle 5 Ekim tarihine kadar anlaşmayı uzatmak istedi ancak Galatasaray karşılığında ciddi bir kiralama bedeli talep edince vazgeçti.

 

 

"GALATASARAY'DAN MAAŞ TALEP ETTİ"

Bunun üzerinde Arap kulübü, Maicon'un menajeriyle temasa geçerek Temmuz ayı maaşını ödemeyeceklerini ve bunu da Galatasaray'ın ödemesi gerektiğini bildirdi. Menajer de Galatasaray ile görüşerek maaşı ile Türkiye'ye dönmek için bilet alınmasını talep etti ve idmanlara katılması gereken tarihin ne zaman olduğunu sordu.

 

 

Öte yandan verilen bilgilere göre Arap kulübü, oyuncunun son ay kirasını ödemedi ve verdiği arabayı da geri istedi.

YILLIK 2.2 MİLYON EURO MAAŞ ALIYOR

Galatasaray'a 2017-2018 sezonu öncesinde Sao Paulo'dan 8 milyon Euro'ya transfer edilen Maicon, Şubat 2019'da Al Nasr'a 1.7 milyon Euro'ya kiralanmıştı.

31 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun Galatasaray ile 2.2 milyon euro garanti ücretli gelecek sezon sona erecek bir anlaşması bulunuyor.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 18
  • Lvnt 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel çok güzel, Aldığımız her yabancı başımıza bela oluyor dahada yabancı serbest kalsın diyoruz...
    Cevapla
  • June8 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu devirde ya popçu olacan ya da yabancı futbolcu
    Cevapla
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim bu takimi batirdi moruklari topladi almanya 3lig den oyuncu al oynat fransa 2lige bak türkiyede hersene sampiyon olur fatih terim bunlardan pirim aliyor herhalde ben öyle süpeleniyorum fatih terim her zaman hazira konmustur bir düsünün bu futbolcudan anlamiyor
    Cevapla
  • Maho Dayı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizi alkışlıyorum .
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Maicon, Terim’den önce alınan bir futbolcu
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    GS yabancı kısıtlamasına neden karşıdır? Birileri zenginleşirken kulüpler fakirleşti. Batma noktasına geldi. Araştırma yapmak lazım kimler zenginleşti. T.C. savcılarını bunu araştırmaya davet ediyorum.
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık olmayan paraların futbola harcanması.Borç batağında yüzen kulüpler akıllanın.Bütçenize uygun futbolcu bulun ya da yetiştirin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle