Flaş iddia! "Galatasaray'la anlaştı"

Galatasaray, Olympiakos ile sözleşmesi sona eren Norveçli sağ bek Omar Elabdellaoui'yi de kadrosuna kattığı iddia edildi.

Flaş iddia! "Galatasaray'la anlaştı"
Flaş iddia! "Galatasaray'la anlaştı"
GİRİŞ 15.07.2020 14:35 GÜNCELLEME 15.07.2020 15:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hürriyet'in haberine göre Galatasaray'da Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu'ndan sonra Omar Elabdellaoui'yi de kadrosuna kattı. Sözleşmeyi imzalayan Norveçli oyuncu, Galatasaray'ın yeni sezonda formasını giyecek.

Mariano ile yollar ayrılıyor

 

 

Omar Elabdellaoui, yıllık 1.5 milyon Euro alacak, vergilerle birlikte Galatasaray'a maliyeti 2.1 milyon Euro olacak. Bu gelişme sonrası ise Mariano ile sezon sonunda yollar ayrılıyor ve ülkesi Brezilya'ya dönüyor.

Öte yandan, sarı-Kırmızılılar kaleci transferi konusunda ise Volkan Babacan için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşecek.(Hürriyet)

YORUMLAR 7
  • Taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok para kardesim yapmayin yazik bu memleketin bu kulubun parasina yazik kendi cebinizden cikacak para olsa kurusunu hesaplarsiniz yazik yazik
    Cevapla
  • hıdır 3 yıl önce Şikayet Et
    asıl bize yazık.
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    4 büyükler genelde para ile şampiyon oluyorlar. Beceri ve marifet pahalı topçularla şampiyon olmak değildir. Beceri az maliyetli takım ile şampiyon olmaktır.Bu mantıkla bakarsak İmparatorun neden GS dışında şampiyonluk yaşayamadığını anlamak kolay. Bilgisine becerisine güvenen varsa düşük maliyetli takımlar ile şampiyon olsunlar.
    Cevapla
  • SeRDaR 3 yıl önce Şikayet Et
    ismi sanki fas cezayir taraflarını andırıyor...?
    Cevapla
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    Norveç li diyor ama belliki k. Afrikalı. Aman dikkat bu arkadaşlar arıza yapıyorlar.
    Cevapla
  • kahramanmaraş. 3 yıl önce Şikayet Et
    GS şu anki borç durumuna göre çok para. Bu oyuncuyu Sivas spor alsa 4 ve ya 5 yüz bin eura ya alır. Yazık. Altyapıdaki gençlere ısrar edin. O çocukları kazanmak için uğraşın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle