Emre Kılınç'ın Galatasaray'dan alacağı ücret belli oldu

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Sivassporlu Emre Kılınç’ın Sarı Kırmızılı takımda kazanacağı ücret de ortaya çıktı.

Emre Kılınç'ın Galatasaray'dan alacağı ücret belli oldu
Emre Kılınç'ın Galatasaray'dan alacağı ücret belli oldu
GİRİŞ 14.07.2020 11:41 GÜNCELLEME 14.07.2020 11:41
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Sivasspor’la sözleşmesi bitecek olan ve Sarı-Kırmızılı kulüple prensip anlaşmasına varan 25 yaşındaki kanat oyuncusu, Kadıköy’deki Fenerbahçe maçında müthiş bir performans ortaya koydu. Attığı golün yanı sıra sergilediği futbolla takımını galibiyete taşıyan Emre Kılınç’ın bu görüntüsü, yeni sezonda geniş çaplı bir kadro operasyonuna hazırlanan Galatasaray’da yüzleri güldürdü.

 

 

Teknik patron Fatih Terim, yeni prensinin takıma katılmasını artık dört gözle bekliyor. Tecrübeli teknik adam, Emre’ye ilk 11 planlarında yer açmaya çalışıyor. Solak yıldız, her iki kanatta da başarıyla görev yapabiliyor.

Galatasaray'dan alacağı ücret belli oldu

 

 

Öte yandan Emre Kılınç’ın Galatasaray’da kazanacağı ücret de ortaya çıktı. Sivasspor’da senelik 1.5 milyon Türk Lirası’na oynayan Emre, Sarı-Kırmızılı kulüpten yıllık 1.5 milyon Euro alacak. Oyuncunun bonservisinin bulunmaması, maaşının yüksek olmasının sebeplerinden biri olarak gösteriliyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 18
  • gaza geldiler 3 yıl önce Şikayet Et
    fb gaza geldi, yanlış adamı aldı.
    Cevapla
  • vayyansını 3 yıl önce Şikayet Et
    günlük 3250 lira gibi bişey yapıyor, dakikası da 2 lira gibi..... peh ....
    Cevapla
  • Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    BOŞ FUTBOLCU BAKMAYIN 3-5 IYI TOP OYNADIGINA GS YE YAKISMAz
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    bir milyon beşyüz bin tl ye oynayan adama 12 milyon para vermek ondan sonra kulüpler batıyor deyip çoluk çocuğun paralarını toplayıp kulübü kurtarma yüzsüzlüğü yaparlar
    Cevapla
  • Çepni 3 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı topçuya yasak gelirse amatör topçuya bile milyon dolarlar verirsin böyle..
    Cevapla
  • kahramanmaraş. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim bu para işine aklı yetmeyen birini koymuşlar galiba. 1,5 milyon euro nun ne kadar TL ettiğini bilmiyor. Yazık, Vallahi yazık. Türk futbulcularına neden euro cinsinden anlaşma yapılır? Alooo Federasyon ve Türk takımları Neden euro anlaşma yapılır? Bu para bu çocuğa çok bu da böyle biline.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle