Fatih Terim: Bundan sonra oynayacaklarını sanmıyorum!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ankaragücü'ne 1-0 mağlup oldukları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: Bundan sonra oynayacaklarını sanmıyorum!
Fatih Terim: Bundan sonra oynayacaklarını sanmıyorum!
GİRİŞ 12.07.2020 21:23 GÜNCELLEME 12.07.2020 21:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ankaragücü maçı sonrasında konuştu.

 

 

Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde;

"Her şeyi uçlarda yaşıyoruz, iyiyken çok iyi, kötüyken çok kötü. Bu da beni üzüyor. Kaybetmekten öte vazgeçmeye üzülüyorum. Bu böyle olmamalı. Takımlarım kaybedebilir ama hiç vazgeçmez. Açıkçası yeniden onarmak, tamir etmek için belki de Rabbim bize bir mesaj veriyor, aklımdan geçirmiyor değilim. Belki de yeniden inşa edebiliriz, böyle bir mesaj almalıyız. İstatistiksel olarak da hem takımımızın, hem de şahsi olarak yerlerdeyiz. Alışmadık Galatasaray'da, alıştırmadık da Galatasaraylıları. Konu itibariyle, bu sene pandemiden sonra, önce derken, herhalde artık yukarıdaki bir konum için zor görünüyor.

 

 

"Emin hatalar yapacak, bazen bedellerini biz ödeyeceğiz"

Emin hatalar yapacak, bazen bedellerini biz ödeyeceğiz, Galatasaray ödeyecek ama kazanacağız. Arkadaşlarının o hatadan sonra daha çok asılmasını beklerdim, bir genci kurtarmak için her şeyini verirsin, takım oyunu budur. Son 2 maçı beraber oynayacağız Allah izin verirse, bu arada yeni sezon için yönetimimizle kolları sıvayacağız.

"Lemina ve Falcao'nun bundan sonra oynayacağını sanmıyorum"

Lemina ve Falcao'nun bundan sonra oynayacaklarını sanmıyorum, bir iddiamız olur mu, bakalım. Başka genç olsa, onlara da yer verebilirim tablo dediğim gibi olursa. Oynayacaklarını sanmıyorum, oynasalar da fizik olarak hazır olduklarını düşünmüyorum. Hasar tespitine bakacağız ama daha kritik maçlarda keşke hep beraber olabilseydik. Başakşehir, Trabzon, Alanya, Rize... Olamadık maalesef. Olanlar da o arkadaşların yokluğunu hissettirmemeliydi, büyük takım bu demekti. Büyük takım sahada bir şekilde kazanmayı bilmeliydi. Haklarını da yememek lazım. Son 2 senede 4 kupa kazanan takımda emeği geçenlerin hakkını yememek lazım ama bu yakışmıyor, Galatasaray'a yakışmıyor. Başta ben olmak üzere. Onu yapan da, bunu yapan da biziz, bundan sonrakini nasip olursa yapacak olan da biziz. Sevinmesini bildiğimiz gibi, durumumuzun netliğini, gururla, kafamızı öne eğmeden ifade etmesini bilmeliyiz. Öyle görünüyor, herkes bir bedel ödüyor. Profesyonel hayat böyle. Biz gönüllü yönetici değiliz, profesyonel yöneticiyiz. Bu işi yönetmek de bizim işimiz."

YORUMLAR 12
  • Celalettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz çok başarı şampiyonluklar gördük sevindik.Mağlubiyetlere de üzüldük.Üzülürüzde..Herkes bilmeli Fatih Terim İmparator.Kazanımlarıyla olmuştur..Buradan çıkışı da Fatih’le yakalayacağız.
    Cevapla
  • Imparator 3 yıl önce Şikayet Et
    Buradaki yorum yazanlarin hepsi ya Fenerli yada Besiktasli hicbirine inanmayin
    Cevapla
  • Tşk58 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı Türk fotbol undan uzaklaştırmaldıkça hiç bir şey düzelmez
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    bu takimi ben kırmadım. Kuran kişinin de sikayete hakki yok. Aglamasin onuru ile biraksin artik gs nin yakasini
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    arda geldi gs yi da kurtaracak f terimide oleyyyyyy
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle