Mariano'nun menajeri konuştu!
Mariano'nun menajeri, Brezilya basınına konuştu. Oyuncusuna Brezilya'dan ve Türkiye'den teklifler olduğunu belirterek, maaşların 4 aydır ödenmediğini söyledi.
GİRİŞ 11.07.2020 15:47
GÜNCELLEME 11.07.2020 15:53
Globoesporte'de yer alan habere göre sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mariano'ya Atletico Mineiro talip oldu. Menajer aracılığıyla bir teklif yapıldığı ancak Mariano'nun Galatasaray'dan ve Fransa'dan bir teklif aldığı, önceliği de bu ikisine verdiği kaydedildi. Mariano, Gremio'ya önümüzdeki birkaç hafta içerisinde kesin olarak bir cevap vereceğini de iletti.
"TÜRKİYE'DEN 2 TEKLİF VAR"
Brezilya'dan O Tempo'nun haberine göre Mariano'nun menajeri, Galatasaray'ın 4 aydır maaş ödemesi yapmadığını da açıkladı. Marcelo Robalinho, "Galatasaray'da maaşlar 4 aydır ödenmediği için sözleşme yenilemeyeceğiz. Brezilya bizim için bir opsiyon. Ayrıca iki Türk kulübünden de teklif aldık" ifadelerini kullandı. (Habertürk)
YORUMLAR 22
-
Okan Can E. 6 yıl önce Şikayet EtAdam Alacağı Parayı Kendi Tek Belirlemedi ki Kulüp Vermeseymiş Kardeşim Yapmasaymış Sözleşmeyi Yaptıysan Paşa Paşa Vereceksin Adamın Parasını... Bu Yüzden Türk Takımlarına Sinir Oluyorum Kardeşim Adamla Sözleşmeyi Siz Yaptınız Adamın İstediği Paraya da he Diyorsunuz Sorun Cıkınca Ağlamayın Hatalı Olduğunuzu Yanlış Transfer Yaptığınızı Kabul Edin Adamların Parasını Verip Gönderin.... Yok Oyuncu Böyleydi Oynamadı Aldığı Parayı Hak Etmiyordu Falan Ulan Oyuncuları Bulup Transfer Eden Siz Sözleşmeyi Yapan Sizsiniz Zırlamayın Sorun Olunca....Beğen
-
Atiii 6 yıl önce Şikayet EtAcaba bu arkadaş dört aydır takım anadil bı katkı sağladı çok merak ediyorum zaten iki ay kovid nedeniyle top oynayamadi iki aydirda varligiyla yokluğu bir ..o paralar haram zıkkım olsun sizeBeğen Toplam 3 beğeni