Seri iddiası! Galatasaray Fulham'la anlaştı!

Galatasaray'ın Fildişili orta saha oyuncusu Jean Michael Seri için Fulham'la yeniden anlaştığı öne sürüldü.

Seri iddiası! Galatasaray Fulham'la anlaştı!
Seri iddiası! Galatasaray Fulham'la anlaştı!
GİRİŞ 11.07.2020 10:25 GÜNCELLEME 11.07.2020 10:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray, orta saha oyuncusu Jean Michael Seri'nin 1 yıl daha kiralanması için Fulham ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

 

Haber Global'in haberinde, sarı-kırmızılılar ile Fulham arasındaki anlaşmanın, Londra temsilcisinin Premier Lig'e yükselememesi durumunda geçerli olacağı belirtildi.

Fulham bitmesine 4 hafta kalan Championship'te 4. Sırada bulunuyor. Londra temsilcisi sezonu ilk iki sırada bitirirse doğrudan Premier Lig'e çıkacak. Ligi 3 ila 6. sıra arasında bitirirse play-off oynayacak.

Jean Michael Seri de bir sezon daha sarı kırmızılı formayı giymeye sıcak bakıyor.

Yıldız orta saha oyuncusu Micahel Seri, Galatasaray formasıyla çıktığı 34 maçta 2 gol, 4 asist'lik performans sergiledi. (Haber Global)

 

 

YORUMLAR 8
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Git kendini kurtar. TERİM seneye sefilleri oynayacak.
    Cevapla
  • diagggnneeeeee 3 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayın bu durumda olmasının tek sebebi diagneyi göndermesi. diagne ile galatasaray geçen yıl son 6 maçta şov yaparak şampiyon olmuştu. taraftarlar galatasarayın son şampiyonluğunda diagnenin videolarını izlemeli. adam takımı şampiyon yapmış. böyle bir adam nasıl gönderilir aklım almıyor. sadece penaltıdan 20 gol atan adamı gönderenler çıldırmış olmalı. diagne yuvaya geri dönmeli.
    Cevapla
  • seri 3 yıl önce Şikayet Et
    ben serinin oyun tarzını beğeniyorum. kaliteli bir oyuncu fakat galatasarayı hücuma kaldırmalı, destek vermeli, geriye ve yanlara oynadığı her top serinin kalitesini düşürüyor. ayrıca defansda iki kat daha kendisini geliştirmeli. geliştirirse inanılmaz bir oyuncu olur.
    Cevapla
  • galatasaraya gelin 3 yıl önce Şikayet Et
    hasan ali, mehmet ekici ve emre belözoğlunu galatasaraya bekliyoruz.
    Cevapla
  • ME~T~İN 3 yıl önce Şikayet Et
    ben Dagne'ye bir şans daha verilmesine gerek olduğunu düşünüyorum adam çok iyi bir golcü biraz şımarık ukala o ayrı mesela ama Falcao kardeşim kaç maç oynadı adam sakat bizi ortada bıraktı Bir de yaşlı zaten çok etkin değil yani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle