Galatasaray'da Falcao yine yok!

G.Saray'da Falcao'nun Ankaragücü deplasmanında da forma giymesi beklenmiyor. Zorlu maç öncesi Muslera sakat, Feghouli cezalı, Lemina belirsiz...

Galatasaray'da Falcao yine yok!
Galatasaray'da Falcao yine yok!
GİRİŞ 11.07.2020 09:55 GÜNCELLEME 11.07.2020 09:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cim Bom’da gözler yarınki Ankaragücü deplasmanına çevrildi. Eksikler nedeniyle ideal 11’i bir türlü kuramayan Cim Bom’da, geri dönüşü dört gözle beklenen Radamel Falcao’nun yokluğu can sıkıyor. Kolombiyalı golcü, dünkü antrenmana da katılmadı. Falcao’nun yerine, Alanya maçında attığı gole rağmen performansı vasatın altında kalan Adem Büyük görev yapacak. Trabzon karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle iki maç ceza alan Feghouli, bu maçta da forma giyemeyecek. Muslera sezonu kapatmıştı, Lemina’nın durumu ise belirsizliğini koruyor. Yıldız futbolcunun Başkent’e gidip gitmeyeceğine bu sabahki doktor kontrolleri sonrası karar verilecek.

Başkent’te kamp zamanı

Ankaragücü maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir çalışma yapan Sarı-Kırmızılı ekipte, idmanın ana bölümünde ayak tenisi oynandı. Kafile bu sabah hazırlıkları tamamlayıp THY’nin özel uçuşuyla Ankara’ya geçecek ve burada kampa girecek.

 

 

YORUMLAR 9
  • Tosun 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ikide bir adamın tatil keyfini rahatsız edip bozmayın, ayıp.
    Cevapla
  • mr spak 3 yıl önce Şikayet Et
    Seyirci dediğin nedir kardeşim yönetimi zorladı aldırdı müzelik bu adamı kazık gs taraftarının sorumluluğudur tamamen.
    Cevapla
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk klüplerinin kronik rahatsızlığı bu işte . taraftarın ısrarına uyarak yıldız diye gelen futbolcular,dünyanın parasını alır ama ne sakatlığı biter ne kaprisi. klüpler sonra kriz bataklığında boğuluyor. falkao,van persi vb. bunlar örnet teşkil etmeli yöneticilere.
    Cevapla
  • of61 3 yıl önce Şikayet Et
    kulüplerin yapısı statüsü değişmeliki hesap sorulsun beceriksizlerden kendi şirketlerinde böyle beceriksizlik yapamazlar yazık oluyor paralara...
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Onun yerine ABDÜLRAHİM ile FATİH oynasın. Gelirken baya oynayıp zıplamışlardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle