Galatasaray, Caner için resmen devrede!

G.Saray, yabancı sınırı gelince sol bek için ilk görüşmeyi Caner Erkin ile gerçekleştirdi. Caner'in eski takımına dönmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Galatasaray, Caner için resmen devrede!
Galatasaray, Caner için resmen devrede!
GİRİŞ 09.07.2020 14:13 GÜNCELLEME 09.07.2020 15:22
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Caner Erkin sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacak. Caner Erkin, Beşiktaş Yönetimi'nin sözleşme uzatmama kararı sonrasında menajeri aracılığıyla takım bakmaya başlamıştı.

Fenerbahçe ile Caner Erkin'in daha önce yapılan temaslarda sözlü olarak anlaşmaya vardığı ifade edilmişti. Ancak Mert Hakan Yandaş gelişmesinin ardından taraflar arasındaki mesafenin arttığı ve transferin bu nedenle rafa kaldırıldığı iddia edilmişti. İddiaya göre Caner Erkin, Mert Hakan Yandaş'a verilen (yıllık 15 milyon TL) parayı duyunca şartlarında iyileşme istedi. Yönetim buna yanaşmayınca tecrübeli sol bek Fenerbahçe ile ipleri kopardı ve Galatasaray ihtimali güçlendi.

Yabancı kuralının açıklanmasıyla birlikte bu sezon en az yerli futbolcu kullanan takımlardan biri olan Galatasaray atağa kalktı. Sarı kırmızılılar, Caner Erkin için resmen girişimlere başladı ve ilk görüşme gerçekleşti. Tecrübeli futbolcu anlaşmanın sağlanmasıyla birlikte yıllar sonra Galatasaray'a dönmüş olacak.

Oyuncunun da transfere yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Son durumda transferde ibre Galatasaray'a döndü. Caner Erkin'le birlikte Arda Turan'ın da sarı kırmızılı takıma geri dönmesi bekleniyor.

 

 

YORUMLAR 14
  • Şifo Röveşata 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağol galatasaray, yap bize bir kıyak.
    Cevapla
  • Nesdahl 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu ilerlemesin diye elinden geleni yapiyor, kimse de sen neyapiyorsun demiyor, süpeli durum.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Tff'nin kararı Türkiye'deki çöp topculara yarar, başka da kimseye yaramaz
    Cevapla
  • ibr.em 3 yıl önce Şikayet Et
    İşe yaramaz
    Cevapla
  • ysn 3 yıl önce Şikayet Et
    Caner'in bitmeyen piar çalışması
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle