Caner Erkin adım adım Galatasaray'a!

Beşiktaş'tan ayrılacak olan Caner'e Fener'den daha iyi bir teklif sunan Galatasaray, 33 yaşındaki sol bekle anlaşmaya çok yaklaştı.

Caner Erkin adım adım Galatasaray'a!
Caner Erkin adım adım Galatasaray'a!
GİRİŞ 02.07.2020 11:09 GÜNCELLEME 02.07.2020 11:09
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve bir süredir F.Bahçe ile görüşen Caner, Fenerbahçe'den Mert Hakan'a yıllık 15 milyon TL ödenecek olması sebebiyle zam istedi. Sarı-Lacivertliler bu talebi reddedince görüşmeler tıkandı.

GÖRÜŞMELERE HIZ VERİLDİ

Beşiktaş'tan ayrılacağını açıklayan ve F.Bahçe'den istediği teklifi alamayan Caner Erkin'in, bu gelişmeler sonrası dümeni Galatasaray'a kırdı. Cimbom ile Caner arasında görüşmeler hızlandı.

PAZARLIKLAR OLUMLU İLERLİYOR

G.Saray'ın Caner Erkin'e Fenerbahçe'den daha iyi bir teklif sunduğu ortaya çıktı. Taraflar arasında geçen temaslar sonucu Caner, Sarı-Kırmızılılar'a imza atmaya bir adım daha yaklaştı.

10 YIL SONRA 'PARÇALI'YI GİYEBİLİR

Cimbom'la anlaşmaya yakın olan Caner Erkin, 2009- 2010 sezonunda kiralık olarak Galatasaray'da oynamıştı. 33 yaşındaki sol bek 10 yıl sonra yeniden 'Parçalı' formayı terletmeye yakın. (Takvim)

YORUMLAR 22
  • Hayri 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen yalan Caner Fenerbahçe ile anlaştı fenerbahçe yine Galatasaray elinden oyuncu kaptık demek için böyle haberler uyduruyor geçmişte aynı şeyi emenike transferinde de yapmışlardı
    Cevapla
  • Vuslat 3 yıl önce Şikayet Et
    Noldu simdi kurus ve durus diyenler nerde
    Cevapla
  • Fatih akman 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin artığını istemiyoruz. Doğru Başakşehire.
    Cevapla
  • Fatih akman 3 yıl önce Şikayet Et
    İstemiyoruz kardeşim, zaten soğuduk futboldan iyice soğutmayın insanı. Ahlaki açıdan problemli kimseyi istemiyoruz, artist futbolcu istemiyoruz.
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Gsli olarak hiç istemiyorum. Verilen paraya yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle