Galatasaray'a iki kötü haber birden

Galatasaray'da Lemina ve Linnes'in Trabzonspor maçında forma giymelerinin çok zor olduğu belirtildi.

Galatasaray'a iki kötü haber birden
Galatasaray'a iki kötü haber birden
GİRİŞ 30.06.2020 10:09 GÜNCELLEME 30.06.2020 10:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da sakatlıklar can sıkmaya devam ediyor. Bu halkaya son eklenen iki isim ise Lemina ve Linnes oldu.

Başakşehir maçında sakatlanan iki futbolcunun da yapılan ilk kontrollerinde adalelerinde problem olduğu ve Trabzonspor maçında forma giymelerinin çok zor olduğu belirtildi.

İki futbolcunun durumu çekilecek MR sonrası netleşecek. Pandemi sonrası Marcao, Muslera, Andone, Falcao gibi oyuncuları sakatlığa kurban veren Galatasaray'da Lemina ve Linnes'in sakatlığıyla sayı böylece 6'ya çıktı.

Mario Lemina, sosyal medya hesabından sakatlığına tepki gösterdi, "Neden şimdi?" diye yazdı.

YORUMLAR 3
  • Rafet 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray müzmin sakatlardan kurtulmalı Geri pası verirken rakibe asist yapan tiplerden kurtulmalı Maç seçen oyunculardan kurtulmalı. Arkasına oyuncu kaçıran pozisyon bilgisi taktik disiplinden uzak oyunculardan kurulmalı İsim vermek gerekirse en başta Falcao, Lemina, Babel, Mariano, Belhanda, Feghouli, Seri, Saracchi, Selçuk mutlaka gönderilmeli. Diagne yedek olarak iyi ama güvenilmez bir oyuncu o yüzden 1. Santrafor almak lazım. Sağbek sol bek lazım, orta sahada Mert Hakan mutlaka alınmalı mutlaka alınmalı. Melo tarzı bir oyuncu hatta iki oyuncu alınmalı. Mümkünse Rodrigues ve Bruma tekrar Galatasaray’a dönmeli hatta daha iyileri alınmalı
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Kafadan sakatlar
    Cevapla
  • bLue 3 yıl önce Şikayet Et
    ben gsnın antronorlerınden suphe edıyorum, sakatlık durumu cok fazla, hepsının maclardan kaynaklı oldugunu dusunmuyorum.. ısını dogru yapamayan bırılerı var bence ..
    Cevapla