Galatasaray'dan tepki: Bu hainliktir!

Galatasaray Kulübü, Medipol Başakşehir maçı sonrası yayınlanan ve olay yaratan video hakkında suç duyurusunda bulundu.

Galatasaray'dan tepki: Bu hainliktir!
Galatasaray'dan tepki: Bu hainliktir!
GİRİŞ 29.06.2020 15:32 GÜNCELLEME 01.07.2020 17:23
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızılı takımın Medipol Başakşehir ile oynadığı maçın ardından yayınlanan bir video ile ilgili olarak açıklama yaptı.

 

 

Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasında, "Başarılarımızın FETÖ ile bağlantılı olarak elde edildiği algısı yaratılmak istenmiştir. Başarılarımız karalamak için yapılan bu tür benzetmeler, bazı çevrelerin, başarısızlıklarını örtbas etmek için başvurdukları haince bir yöntemdir." denildi.

Galatasaray Kulübü ayrıca olayın sorumluları hakkında suç duyurusunda bulunularak, hukuk ve ceza davaları açılmak üzere gerekli işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

 

 

İŞTE GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI

"Süper Lig'in 29. haftasında M. Başakşehir ile oynadığımız maçın ardından FANATİK gazetesine ait internet sitesi, dün gece bir video yayınlamış ve bu videoda, kulübümüzün başarılarının FETÖ ile bağlantılı olarak elde edildiği algısı yaratılmak istenmiştir.

Asli görevi, olayları doğru ve tarafsız olarak haberleştirmek olan medya mensuplarının bu denli üzücü ve ahlaksızca yapmış oldukları yayın, büyük Galatasaray Camiasına ve 30 milyonu aşkın taraftarına, asla affedilemez ağır bir hakarettir. Kulübümüzün ve spor takımlarımızın elde ettiği başarıları karalamak için yapılan bu tür benzetmeler, bazı çevrelerin, başarısızlıklarını örtbas etmek için başvurdukları haince bir yöntemdir.

Bu bağlamda söz konusu yayını yapan kişi ve sorumluların tamamının gazete ile ilişkileri kesilinceye kadar FANATİK gazetesi ve internet sitesi çalışanlarının, Galatasaray Spor Kulübü'ne ait tüm tesislere girişi/etkinliklere katılımı yasaklanmış olup, olayın sorumluları hakkında suç duyurusunda bulunularak, hukuk ve ceza davaları açılmak üzere gerekli işlemler başlatılmıştır.

Ayrıca terör örgütünün bir nevi propagandası şeklindeki bu tür yayınlar, ülkemizin barış ve huzurunu tehlikeye atacak nitelikte olduğundan, yetkili ve sorumlu kamu otoritelerini de ilgililer hakkında işlem yapmak üzere göreve davet ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü'nü terör örgütüyle ilişkilendirmeye çalışan hadsizler bilmelidir ki Galatasaray, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin, temel değer ve ilkelerinin yılmaz bekçisi olmaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUMLAR 19
  • doğrucu 3 yıl önce Şikayet Et
    ts şampiyon yapıcaklar federasyonun ....
    Cevapla
  • fikret 3 yıl önce Şikayet Et
    gs yaptıkları gibi aynı
    Cevapla
  • DEĞİL Mİ 3 yıl önce Şikayet Et
    <<Kendi aranızda oynayın bakalım kime pazarlayacaksınız Ligi.3 büyükler olmazsa siz adam yerine bile konmazsınız.bre cahil.>> ABBAS kendimizi o şerefli dediğimiz geçmişi şiklerle dolu kulüpler den dolayı adam olacağıma adam gibi namusumla kuru ekmek soğan yerim ama kendimi bir tenekeye satmam
    Cevapla
  • DEĞİL Mİ 3 yıl önce Şikayet Et
    bu sene artık ligin çivisi çıkmıştı artık ortada dolaşıyor. lig spor oyunundan çıktı siyasi kaosa döndü geçmişte siyasetle toplum olayları ırkçılık ayrımcılık mezhepler ideolojiler üzerinden ülkeyi zayıflatamayan bölemeyen bunu spor özellikle bir çok kitleye hitab eden fanatik seviyesinide geçmiş seviyelere ulaşan futbol üzerinden yapacağa benziyorlar ligi analiz edin spordan çok siyasi etkinliğe döndü
    Cevapla
  • MİLLETİNSESİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakan şükür süz ! arif li maçlardaki son dakikalardaki penaltılara baksanız anlaşılır. Çok uzağa gitmenize gerek yok Fenerin sahi Trabzondaki kurşunlama işi ne oldu ? hani suçlular bulundu mu ? neden ört bas edildi acaba kimler var bu işin arkasında
    Cevapla
  • efe yakup 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum. her şeyi anlarım lakin trabzonda fenerin kurşunlanması faillerin bulunmaması ve örtbas edilmesi. geçen yıl aabdurahim albayrak var kayıtları var elimizde dedi . ardınan galatasaray şampiyon oldu. var kayıtları bir galatasaraylı yöneticinin elinde ne işi var. ali dürüst ün galatasarayın hakları yeniliyor diye istifa açıklaması yapıp ardından galatasarayın hakları korumak için görevime devam edicem demesi bu ligi ne kadar temiz kılar. fener şampiyon olunca lig kirli olmayınca temiz mi?
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Peki, sanırım süren zamanından hemen sonra hakeme bilezik hediye olayı vardı. 128 bin dolar mı TL mi neydi. O iddia ne durumda. Yalan mı dolan mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle