Emre'ye net cevap! 'Ben Galatasaray ile anlaştım ağabey'

Yerli oyuncularla görüşmeler yapan Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın transfer listesindeki Oğulcan Çağlayan'ı da aradığı ortaya çıktı.

Emre'ye net cevap! 'Ben Galatasaray ile anlaştım ağabey'
Emre'ye net cevap! 'Ben Galatasaray ile anlaştım ağabey'
GİRİŞ 25.06.2020 10:39 GÜNCELLEME 25.06.2020 10:40
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Volkan Demirel ile birlikte yerli oyuncularla görüşmeler yapan Emre Belözoğlu'nun telefon ettiği yeni isim ortaya çıktı. Mert Hakan'ın transferinde büyük rol oynayan ve gelecek sezon sportif direktörlük görevine başlayacak olan Emre Belözoğlu yeni transfer bombalarına daha hazırlanıyor.

 

 

OĞULCAN ÇAĞLAYAN'A TELEFON

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yeni sezon öncesi transfer rekabetindeki son isim Oğulcan Çağlayan oldu. Özellikle Emre Belözoğlu ile birlikte Volkan Demirel’in yerli oyuncu transferinde şimdiden önemli rol oynarken bu ikilinin hedefindeki son isim Çaykur Rize’nin golcüsüydü.

 

 

EMRE BELÖZOĞLU ÇOK AKTİF

Yıllardır futbol dünyasında yer alan iki ismin de Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı kuralı ile alakalı yapacağı değişiklik nedeniyle Fenerbahçe’nin yerli oyuncu kadrosunu genişletmek adına kolları sıvadığı belirtildi.

ARAYIP BİLGİ ALDI

Sarı lacivertlilerin, uzun süredir kamuoyunda Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Oğulcan’ı arayarak durumu, transfer planları hakkında bilgi aldığı ortaya çıktı. Mert Hakan Yandaş transferinde önemli rol oynayan Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu’nun Oğulcan Çağlayan’ı da telefonla aradığı öğrenildi.

BEN GALATASARAY'LA ANLAŞTIM AĞABEY

Artık spor yöneticiliğine ve idareciliğe hazırlanan Emre’nin, Oğulcan ile görüştüğü ancak mart ayında sarı kırmızılı kulüple söz kesen Oğulcan Çağlayan’ın ise Belözoğlu’na “Teşekkürler, ben Galatasaray ile anlaştım ağabey” dediği ifade edildi. 

EMRE KILINÇ, OĞULCAN, GALATASARAY'A

Oğulcan Çağlayan’ın da sarı kırmızılıları tercih etmesiyle rekabette Galatasaray 2-1 öne geçse de bu iki ezeli rakibin transfer sezonu boyunca daha çok karşı karşıya gelmesi bekleniyor.

RİZE UZATTI AMA OĞULCAN FESHEDECEK

Fenerbahçe’nin nabız yoklama girişimine kapıyı kapatan Oğulcan Çağlayan, Rizespor’un da opsiyon hamlesine jet hızı ile yanıt verdi. Rizespor’un, Galatasaray’a transferini engellemek adına tek taraflı opsiyon maddesini devreye soktuğu 24 yaşındaki futbolcu kendisinin bilgisi ve haberi olmadan sözleşmedeki opsiyon maddesinin devreye sokulması üzerine avukatları aracılığı ile resmi başvurusunu yaptı. Bu durumun bir sorun teşkil etmeyeceği ve sezon sonunda Rizespor ile fesihin gerçekleşeceği bilgisi Oğulcan Çağlayan’a iletildiği öğrenildi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 40
  • edym 3 yıl önce Şikayet Et
    bu emre kadar karaktersiz adam yok ekmek yediği kaba pisleyen adamın teki...
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre bu yüzden mi ağladı ki.. Çok duygusal
    Cevapla
  • Erdal 3 yıl önce Şikayet Et
    Messi; "Ben Trabzonsporluyum ağabey!" emreye büyük şok!
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Transferde her zaman Takıma gerekli gereksiz olduğuna bakılmaz. Rakibe gitmesin diye hatta fiyat artırmak içinde araya girilebilir. Eski bir alışkanlıktır ali koç vizyonu ile türk futboluna tekrar gelmiştir.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Emre’ye. Fener için varını yoğunu ortaya koyuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle