Mert Hakan'ın faturası Şükrü Hanedar'a kesildi

Ön protokol yapılan Sivassporlu oyuncunun, G.Saray'dan vazgeçmesi özellikle Fatih Terim'i üzdü. Transferden sorumlu idari menajer Şükrü Hanedar'ın bu operasyonda başarısız olduğu öğrenildi.

Mert Hakan'ın faturası Şükrü Hanedar'a kesildi
Mert Hakan'ın faturası Şükrü Hanedar'a kesildi
GİRİŞ 23.06.2020 11:33 GÜNCELLEME 23.06.2020 11:35
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Aylar öncesinden prensipte el sıkıştığı Mert Hakan Yandaş'ın geçen hafta Fenerbahçe ile kesin anlaşmaya vardığının ortaya çıkması Galatasaray'da taşları yerinden oynattı.

 

 

Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre; 25 yaşındaki orta sahayı yeni sezonda takımında görmeyi çok isteyen Fatih Terim, ön protokole rağmen bu transfer bitmeyince hayal kırıklığı yaşadı. Fatura operasyonu yöneten transferden sorumlu idari menajer Şükrü Hanedar'a çıktı.

Mert Hakan Yandaş'ı Fenerbahçe'nin kapmasının ardından Galatasaray- Gaziantep FK maçında gözler Şükrü Hanedar'ı aradı. Ancak Hanedar pazar akşamı Türk Telekom Stadı'ndaki maçta yoktu.

 

 

Hanedar cezalı ya da hasta olmadığı müddetçe içeride-dışarıda her maça geliyordu. Geçen hafta içinde Sivas'tan "Sağlık kontrolüne Kayseri'ye gidiyorum'' diyerek ayrılan Mert Hakan, Kayseri'de Fenerbahçeli yetkililerle masaya oturdu ve Galatasaray yerine Fenerbahçe'yi seçip sarı-lacivertli forma ile fotoğraf bile çektirdi.

YORUMLAR 25
  • ReisEmir 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok da tın, nerede top oynarsa oynasın sanki kazandığı beleş paraları benimle mi paylaşacak. Veren enayiler düşünsün, milyonları veriyorlar sonra garibanın cebindeki üç kuruşa göz koyuyorlar.
    Cevapla
  • Görünen Köy 3 yıl önce Şikayet Et
    Annesi babası anlaşamayan arada kalan çocuklar gibi..Futbolcu her ikisinide kullanıyor.Sonunda parayı çok verene gidiyor.
    Cevapla
  • mehmet er 3 yıl önce Şikayet Et
    sağa bakip sola dönen adamdan hayir gelmez. söz ağızdan bir kere çıkar bunda sakız olmus gs iyi kurtulmus
    Cevapla
  • TURK 3 yıl önce Şikayet Et
    Verdigi sozu tutmayan GS diye biliyoru biz. Adam is yapiyor. gonul isi degil
    Cevapla
  • ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    g.s tarık çamdal ı aldıda ne oldu
    Cevapla
  • akıl bedava 3 yıl önce Şikayet Et
    Alper Potuk Mehmet Ekici Şu an ikisini de FB kadrosundan ATMAYA çalışıyor. Sıfır verim aldıktan sonra... FB kandırmıştı parası ikr. Alper para için GS yerine FB yi, Mehmet TS yerine FB yi seçmişti. Ne FB uslandı, ne futbolcular akıllandı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle