Fatih Terim'den Trabzonspor ve ceza açıklaması

Galatasaray’ın hedefinin zaten şampiyonluk olduğunu söyleyen teknik direktör Fatih Terim “Rakibimizin ceza alması bizi sevindirmez. Biz bileğimizin hakkıyla gideriz” dedi.

Fatih Terim'den Trabzonspor ve ceza açıklaması
Fatih Terim'den Trabzonspor ve ceza açıklaması
GİRİŞ 05.06.2020 11:26 GÜNCELLEME 05.06.2020 11:27
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ligde lider konumunda bulunan Trabzonspor’un UEFA’dan finansal yükümlülüklere uymadığı gerekçesiyle Avrupa kupalarından bir sene men cezası alması, zirvedeki takımlarının hesap yapmaya başlamasına sebep oldu. Çünkü bordo-mavililerin şampiyon olması durumunda bile ceza geçerli olursa ligi ikinci bitiren takım, direkt Devler Ligi biletini cebine koyacak. Üçüncü takım ise ön eleme oynamaya hak kazanacak.

 

 

"KENDİ TAKIMIMIZLA İLGİLENİRİZ"

En önemlisi faktör ise ikinci ve üçüncünün kasasına ciddi bir para girecek. Ancak gözünü 23. şampiyonluğa diken Galatasaray, Trabzonspor’a gelen cezayla ilgilenmiyor. “Biz kendi takımımızla ilgileniyoruz” diyen sarı-kırmızılı yöneticiler, takımın Şampiyonlar Ligi biletini bileğinin hakkıyla alacağından şüphe duymuyor.

 

 

"BU DURUM BİZİ SEVİNDİRMEZ"

Teknik direktör Fatih Terim de dün oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Sezon başında yola çıkarken hedefimiz doğal olarak şampiyonluktu, halen de aynı. Rakibimizin ceza alması bizi ilgilendirmez, sevindirmez de." dedi

"BAŞKA HESAPLARA GEREK YOK"

Fatih Terim ayrıca, "Biz kendi işimize bakacağız. Elbette Şampiyonlar Ligi’ne gitmek çok önemli. Ama biz bunu şampiyon olarak başaracağız. Başka hesaplar yapmaya gerek yok” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 15
  • Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm GS düşmanları Türkiye düşmanları gibi aynı cephede birleşmişler. İşinize bakın işinize, son bilmem kaç yıldır federasyon başkanı cimbomlu ki GS yi desteklesinler. Özellikle hamsiler bu düşmanlığın size hiç bir faydası olmaz, siz gidin 2011 yılı için şampiyon biziz deyip avunun bu daha çok yakışıyor size.
    Cevapla
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    kaç yüzlüsün sen adamım.noldu 1 tane vaka yokken tv de bastın yaygarayı.şimdi 1000 altına düştük diye sevindiğimiz şu günlerde ne yüzle antreman yapıyorsunuz.dikkat et bak sen yine coronaya yakalanabilirsin.
    Cevapla
  • 05.Bordohan 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın maçlarını ümit öztürk yönetecekmis anlayan anlar artik.
    Cevapla
  • Trabzonlu 3 yıl önce Şikayet Et
    anlat kizim melahat heyecanli oluyor.
    Cevapla
  • mehmetopal 3 yıl önce Şikayet Et
    yav he he. Ellerini ovuşturuyor kamera arkasından.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle