Terim transfere izin vermedi! 'Bana lazımsın'

Tecrübe kazanması için Tarsus'a kiralanan ve 26 maçta 9 gol, iki asistlik performans sergileyen Ali Yavuz Kol'a Hannover talip oldu ama Fatih Terim transfere izin vermedi.

Terim transfere izin vermedi! 'Bana lazımsın'
Terim transfere izin vermedi! 'Bana lazımsın'
GİRİŞ 21.05.2020 10:40 GÜNCELLEME 21.05.2020 10:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Koronavirüs sebebiyle kulüplerin transfere bakışı değişmiş ve teknik direktör Fatih Terim de bu bağlamda gençlere yönelmişti. İşte o altyapı meyvelerinden birisi olan ve tecrübe kazanması adına Tarsus İdman Yurdu'na kiralanan Ali Yavuz Kol'da sıcak gelişmeler yaşandı.

 

 

FATİH TERİM İZİN VERMEDİ!

19 yaşındaki hücumun çok yönlü ismini Alman ekibi Hannover yakın takibe aldı. Bir süredir Ali Yavuz'u canlı izleten Hannover, golcü ismi almak için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Satış, Fatih Terim'e takıldı.

 

 

Sarı-kırmızılı yönetim, Terim'in raporu doğrultusunda Ali Yavuz'u şu an satmayı düşünmediklerini Alman ekibine net bir şekilde iletti. Yönetim, önümüzdeki sezon sonu mukavelesi bitecek oyuncu ile sözleşme uzatma kararı da aldı.

Terim'in koronavirüs etkisini en az hasarla atlatabilmek ve Türk futboluna yeni bir oyuncu daha kazandırmak adına Ali Yavuz'u A Takım'a hazırlayacağı öğrenildi. Kol, santrfor özelliğinin yanı sıra sağ ve sol kanatta da görev yapabiliyor.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 7
  • Gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs den cikan yildizi parlayan avrupada futbol oynamis GS li emreye kaptan diye tapan fenevliler siz alt yapidan kimi çıkardınız
    Cevapla
  • Gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Renkli kuşcuklar hadi narş Ali Koç un renkli sayfasına.. Çocuğa yazık olmuşmuş futbol hayatı bitmişmiş.. Daha geçen sene parlattı Ozanı.. Kuş beyninizle Terimi karalayamaya çalışmayın, bari birilerinden yardım alın.
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeş kendilerine bakmayan çik ciklet altınordu size futbolcu vermiyor artık gecen sene aldıkları gençleri başka takımlara veren cik cikler mi bu lafı diyor
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kiralık olarak Almanya’ya göndermek lazım
    Cevapla
  • DEĞİL Mİ 3 yıl önce Şikayet Et
    ali yavuzun futbol hayatı bitmiştir. siz terimin hiç vitrine forvet oyuncu çıkardığını gördünüzmü
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim düşmanlığı siyasetten sporada krona virüs gibi bulaşmış
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğa yazık oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle