Mustafa Cengiz rahatsızlandı! Ameliyata alındı

Cuma günü hastaneden taburcu olan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz rahatsızlanınca yeniden hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 18.05.2020 13:27 GÜNCELLEME 18.05.2020 16:12
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Hastanede kaldığı süre içerisinde beyin ameliyatı olan ve çok kapsamlı tetkikleri yapılan Sarı-Kırmızılı kulübün başkanının kemoterapi görmesi nedeniyle olumsuz bir reaksiyon yaşandığı ve bu nedenle dün acilen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Başkan Cengiz'in Nişantaşı'nda bir hastaneye götürüldüğü ve bu sabah ameliyata girdiği öğrenilirken , Cengiz'in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un olayı duyunca kendisini ilk ziyaret edenler arasında olduğu belirtildi.

Cengiz'in genel sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz’in, daha önce planlanan ve tedavi sürecinin bir parçası olan mide ameliyatı Prof. Dr. Sayın Dursun Buğra tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir." denildi.

Açıklamada Cengiz'in genel sağlık durumunun iyi olduğu, takip ve tedavisine devam edildiği belirtilerek, "Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz." ifadesi kullanıldı.

Halsizlik ve kilo kaybı şikayetiyle nisan ayının sonunda hastaneye kaldırılan Cengiz, 7 Mayıs'ta da beyin ameliyatı geçirmişti.

YORUMLAR 17
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin.
    Cevapla
  • Ali Ozbudun 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali ozbudun Rabbim acil şifalar versin
    Cevapla
  • Semra 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şifasını versin inşallah
    Cevapla
  • Semra 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şifasını versin inşallah
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Acil şifalar Dilerim Başkanım
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Geziciler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle