Firari hain Hakan Şükür, Galatasaray'ı tehdit etti!

ABD'ye kaçan FETÖ firarisi Hakan Şükür sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajla eski kulübü Galatasaray'ı tehdit etti.

Firari hain Hakan Şükür, Galatasaray'ı tehdit etti!
Firari hain Hakan Şükür, Galatasaray'ı tehdit etti!
GİRİŞ 17.05.2020 11:20 GÜNCELLEME 17.05.2020 13:50
Bu Habere 385 Yorum Yapılmış

FETÖ firarisi eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür, 17 Mayıs'ta Galatasaray'ın paylaştığı UEFA Kupası sevinç fotoğraflarının içinde olmaması sonrası küplere bindi.

Hakan Şükür, "Bir gün gelecek, büyük gururla aldığımız bu kupanın gerçek hikayesini, ve hangi şartlarda kazanıldığını mutlaka anlatacağım." diyerek sarı-kırmızılı kulübe tehditler savurdu.

Galatasaray'ın paylaşımı



Hakan Şükür attığı tweette; UEFA Kupasında çok gol atmamın (10 gol) resmimi paylaşmama nedeni olacağını bilsem inanın uğraşmazdım o kadar. Malum rejim ve isim yüzünden de olduğunu zannetmeyin, onlar olmasaydı da öyleydim. Askeri,sivili fark etmiyor yani. Sadece bu dönem işlerine geldi belli bi güruhun.

Bir gün gelecek, büyük gururla aldığımız bu kupanın gerçek hikayesini, ve hangi şartlarda kazanıldığını mutlaka anlatacağım. Kupaya uzanan yolda,en çok golü atanın fotoğrafını koyamayan, ismini anamayan korkaklara gelsin. Tarih bir kere yazıldı ve onu da Biz yazdık #17Mayıs''
 ifadelerini kullandı.

Hakan Şükür'ün paylaşımı


 

 

 

YORUMLAR 385
  • muro 3 yıl önce Şikayet Et
    vatan haini.....amerikan uşağıııııı
    Cevapla
  • yalnız kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatan haini bir de senin ismini mi anacağız Fetö nün köpeğisin İslam düşmanları.
    Cevapla
  • Mustafa37 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel kraldın, şimdi palyaço oldun, rezil oldun, kepaze oldun, terörist oldun. Af dile devletten ve halktan da geri dön, cezanı ülkende tamamla. Yoksa ömrünün sonuna kadar rezil olacaksın.
    Cevapla
  • Denizci 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Millet, Kulüp sana sahip çıktı... Sen ne yaptın..Fetöcüsün, Tamam... sevinmiyorum, üzülüyoruz. Yazıkkk.Paşa, paşa adalete teslim olaydın da, cezanı çekeydin. Sen KAÇTIN. HAİNLİK bu...Sonrasında konuştukların...
    Cevapla
  • SerDivanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok Sevdim Yalan oldu. Sebebi Sensin. Bu Topraklara Gelme Çünkü Çok Kirlisin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle