Emre Kılınç'ın menajeri tek tek açıkladı! 'Galatasaray önemli kulüp ama...'

Demir Grup Sivasspor'daki sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki futbolcunun geleceği hakkında menajerinden açıklama geldi.

Emre Kılınç'ın menajeri tek tek açıkladı! 'Galatasaray önemli kulüp ama...'
Emre Kılınç'ın menajeri tek tek açıkladı! 'Galatasaray önemli kulüp ama...'
GİRİŞ 12.05.2020 23:04 GÜNCELLEME 12.05.2020 23:04
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Emre Kılınç'ın menajeri William D'Avila, ''Emre ile ilgili kararı çok kısa sürede vereceğiz. Gerekli değerlendirmeleri yaptık. Avrupa'da iki önemli kulüple görüşüyoruz. Bir tanesi Bundesliga takımı. İstanbul'un iki büyük kulübüyle de müzakerelerimiz devam ediyor.  Bu iki kulüpten bir tanesi Şampiyonlar Ligi'nde diğeri Avrupa Ligi'nde oynayabilir. Bizim için belirleyici bir kriter" dedi.

 

 

William D'Avila sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Galatasaray elbette ki çok önemli ve büyük bir kulüp. Emre ile birlikte teklifi değerlendiriyoruz ancak İstanbul'un diğer büyük kulübü de önemli bir seçenek olabilir. Ayrıca Bundesliga kulübü bize resmi teklifini sundu ve onlar Emre'nin transferinde gerçekten çok istekliler"

 

 

KAYNAK: NTVSPOR
YORUMLAR 16
  • hassonnn 3 yıl önce Şikayet Et
    sözleşme şartlarından haberiniz varmı ön protol imzaladılar eğer 2 taraftan biri anlaşmaya uymazsa tazminat ödemek zorunda kalacak
    Cevapla
  • mustafa Açük 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray yakışmaz. Adamın gözü şimdiden dışarda. Galatasarayla prensip antlaşması yapmadımı bu adam. Güle güle gitsin Fenerbahçeye Emre gibi yetiştiripte göndereceğimize baştan gitsin ne hali varsa görsün. Eğer MENEJER ooyunu değilse
    Cevapla
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre kılıç ve hakan arslan transfer haberlerini duymak istemiyoruz gidiyosalar gitsinler..
    Cevapla
  • YİĞİDO 58 3 yıl önce Şikayet Et
    Arslanın bi yere gittiği yok ztn
    Cevapla
  • Muhammed 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi topçuların hayali Gs veya FB ye transfer olmaktan ibaret. Hayallerini gerçekleştirir sonra da yan gelip yatarlar. Sonra da GS FB yıldızları söndürdü olur. Bunlar yıldız olsa kendiliginden parlarlar kimse de söndüremez.
    Cevapla
  • sariyerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle