G.Saray'dan teklif alınca F.Bahçe'yi reddetti!

Galatasaray'ın Hasan Ali transferinde devreye girmesiyle Fenerbahçe'nin futbolcuyla istenilen rakam üzerinden anlaşması zora girdi.

G.Saray'dan teklif alınca F.Bahçe'yi reddetti!
G.Saray'dan teklif alınca F.Bahçe'yi reddetti!
GİRİŞ 08.05.2020 20:57 GÜNCELLEME 08.05.2020 21:34
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

   
Haber7 Spor Servisi


Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali Kaldırım ile anlaşma sağlanamadı. Futbolcunun Galatasaray'dan yıllık 1.7 milyon avro teklif alması sarı-lacivertlilerin işini zora soktu. 1.8 milyon Euro kazanan milli futbolcuya 1.2 milyon avrodan 2+1 yıllık yeni sözleşme öneren Fenerbahçe futbolcunun menajeriyle anlaşma sağlayamadı.

Galatasaray baskı yapıyor

Hasan Ali Kaldırım'ı takımda tutmak isteyen Fenerbahçe yönetimi futbolcunun menajerine yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor, fakat 1.8 milyon avroluk sözleşmesinin devam etmesini isteyen Hasan Ali'nin nasıl ikna edileceği merak konusu.

Öte yandan Hasan Ali'ye pazarlıksız 1.7 milyon avro teklif Galatasaray'ın milli futbolcuyu çok istediği Fenerbahçe'ye imza atmaması için baskı yaptığı öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 105
  • seyfullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapıyor bu topcular bir doktor gibi insanlarımı kurtarıyor yoksa bilimsel birşeymi yapiyor.Bizi kandırıyorlar
    Cevapla
  • xxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan sogudum artik
    Cevapla
  • ME~T~İN 3 yıl önce Şikayet Et
    1,7 milyon dooru bir rakam hakkıdır elbette ama ufacık küçücük bi yanlışlık var AVRO değil TL olacak Türkiyede en iyi futbolcunun hakkı en fazla 4 - 5 milyon tl olmalı
    Cevapla
  • Gecelerin yargıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazı takımların yaptığı sözleşmeleri yıl sonunda tam olarak ödemediği hep biliniyor sözleşmelere sadık kalan takımların en başında açık ara FENERBAHÇE gelir isteyen istediği yere gidebilir buyrun gitmek isteyen kapı orada.
    Cevapla
  • karalım 3 yıl önce Şikayet Et
    onun içinmi transfer yapamıyor fb
    Cevapla
  • Ramiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kulüpler iflas etmiş hala euro lar havada uçuşuyor.İflas etselerde kurtulsak.Ama Fatih Terim bu gs ı iflas ettirir demedi demeyin.
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    her mayısta şampiyon yaptığı gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle