Donk, Galatasaray için teklifi geri çevirdi!

Galatasaray'da Fatih Terim'in gelişiyle yeniden kadroya dönen ve üst üste kazanılan iki şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Donk ile ilgili bir transfer gerçeği ortaya çıktı.

Donk, Galatasaray için teklifi geri çevirdi!
Donk, Galatasaray için teklifi geri çevirdi!
GİRİŞ 03.05.2020 10:19 GÜNCELLEME 03.05.2020 10:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın ligin ikinci yarısında sergilediği iyi performansın gizli kahramanı olan Ryan Donk'un sarı-kırmızılı takım sevgisi tescillendi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Hollandalı futbolcu ile yönetim anlaşmaya vardı.

Takvim'de yer alan habere göre kısa bir süre önce henüz anlaşma sağlanmamışken 34 yaşındaki yıldız oyuncuya Hollanda Ligi'nin güçlü ekiplerinden Feyenoord'un transfer teklifi yaptığı öğrenildi. Galatasaraylı Donk'un ise bu teklifi düşünmeden reddettiği bildirildi.

Terim'le beraber önce yarım sezonluk performansıyla yeni sözleşmeyi kapan Donk iki yıldır 2.2 milyon euro kazandı. Sözleşmesi bu yaz biten 34 yaşındaki futbolcu ile 1+1 senelik yeni bir kontrat yapılması planlanıyor. Tecrübeli futbolcunun maaşı ise yeni sözleşme ile 1.2 milyon euroya çekileceği belirtildi.

Ryan Donk bu sezon Galatasaray formasıyla 32 maça çıktı. 3 gol atarken 1 de asist yaptı.

YORUMLAR 3
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Iyice yaşlandı, ağır kalıyor gönderin gitsin
    Cevapla
  • Bence 3 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı futbolcular Türkiye'den daha yağlı yer mi bulacak. Tabi reddeder. Milyon Euro lardan bahsediyoruz.kim verir 34 yaşındaki futbolcuya bu paraları bizden başka.
    Cevapla
  • Rafet 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam iyi yedek de yaşı var daha iyisini bulmak lazım
    Cevapla