Tugay Kerimoğlu: Arda Turan Galatasaray'a gelsin isterim!

Tugay Kerimoğlu, beIN Sports ekranlarında son gelişmeleri değerlendirdi ve Galatasaray'ın transfer gündemine değindi.

Tugay Kerimoğlu: Arda Turan Galatasaray'a gelsin isterim!
Tugay Kerimoğlu: Arda Turan Galatasaray'a gelsin isterim!
GİRİŞ 03.05.2020 00:18 GÜNCELLEME 03.05.2020 00:18
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Tugay Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

 

 

"Alt liglerde kimin ne sıkıntılar yaşadığını kimse bilmiyor. Stattan mı başlayacağız, soyunma odalarından mı başlayacağız, oyuncu grubundan mı başlayacağız? Süper Lig'de statların yenilenmesi, devletin desteği, keyifli izliyoruz. Alt liglerde sorunlarla karşılaşıyorsun."

"TFF'nin geri dönüş protokolüne bütün kulüpler saygı göstermeli. Kulüpler, federasyonla iletişimi %100 kurmalı ki, bütün sorunların tamamıyla önüne geçilebilsin."

 

 

"CAMİANIN DÜŞÜNCESİ NE?"

"Burada Arda'yla ilgili Galatasaray camiasının düşüncelerini öğrenmek lazım. Galatasaray ailesinde yetişmiş, giderken büyük ekonomik destek sağlamıştır."

"KARARI TERİM VERİR"

"Arda düzgün bir insandır. Çok iyi tanırım. Böyle bir süreç olacaksa, onun adına çok sevinirim. Olursa tabii ki bunun kararını verecek kişi de Fatih Terim'dir."

"ARDA'NIN GALATASARAYLILIĞINI HERKES BİLİR"

"Arda'nın ne kadar iyi bir Galatasaraylı olduğunu herkes bilir. Mühim olan, Arda'nın geçmiş senelerde yapmış olduğu hataları bir kenara bırakıp, oynayacağı senelerin kararını verip, %100'üyle oynaması ve en üst seviyede bitirmesi."

"TEKLİF VARSA GİT, DURMA"

"Mert Hakan ile aynı fikirde değilim. Yurt dışından teklif varsa, gitsin. Niye vazgeçiyor ki? Şu süreçten ötür ise anlayabilirim ama hedefim varsa, o hedeften vazgeçmem. Bu düşünce tarzına hep karşıyım. Teklif varsa git, durma. Bakış açın değişir."

"GALATASARAY'IN SATIN ALMASI ZOR"

"Lemina geldiği ilk günden bugüne kadar form seviyesini yavaş yavaş yükseltti. Oyun sistemi, Lemina üzerinden kuruldu. Huzurlu, hocası ve arkadaş grubuyla arası iyi. Yüzde 100'üyle oynayan, koşan, mücadele eden bir yapıya sahip. 16 milyon euro verip, Galatasaray'ın satın alması çok zor. Mutlu olmasının en önemli sebeplerinden bir tanesi, oynuyor olması."

YORUMLAR 14
  • Mummy 3 yıl önce Şikayet Et
    Gereği yok. Galatasaray'ın düzenini bozar bay,bay.
    Cevapla
  • Francoturk 3 yıl önce Şikayet Et
    Arda kendini iyi acindirdi ama galatasaray a gelmez
    Cevapla
  • sariyerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne de olsa eski dost Vefa
    Cevapla
  • sivaslı cengo 3 yıl önce Şikayet Et
    bu arda sevdası nedir anlamadım bu kadar ahlak yoksunu birisi bu gençlere ne verecek yazıklar olsun inşallah almaz lar
    Cevapla
  • Özgür21 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbol hayatı bitmiş bir insanı gs ye almanın bir anlamı yok ...neden bu kadar mücadele veriyorlar anlamadım ..tabi ki yine torpil devrede ....gs para mı basıyor ???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle