Hırvat basınından flaş G.Saray iddiası!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gözler Fatih Terim'in istediği Mario Mandzukic'e çevrildi.

Hırvat basınından flaş G.Saray iddiası!
Hırvat basınından flaş G.Saray iddiası!
GİRİŞ 02.05.2020 14:15 GÜNCELLEME 02.05.2020 14:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sezon başında sarı-kırmızılıların kadrosuna kattığı Radamel Falcao'nun yüksek maaşından dolayı durumu belirsiz. Çıkan transfer iddialarına göre Suudi Arabistan ekipleri, Kolombiyalı golcü kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray'da böyle bir teklifin gelmesi üzerinde, golcü oyuncuyu elden çıkarmanın planlarını yapıyor.

 

 

Hırvat basınında çıkan haberlere göre, sarı-kırmızılılar Falcao'nun yerine Katar'da mutlu olmayan Mario Mandzukic'i kadrosuna katmak istiyor. Index sitesinde yer alan haberde, "İmparator, Mandzukic'i Avrupa'ya mı döndürüyor? Yıllardır onu istiyor ve şimdi her zamankinden daha yakın" yorumu yapıldı.

Haberde Hırvat oyuncunun Avrupa'ya dönmek istediği vurgulanırken, Fatih Terim'in 33 yaşındaki golcü oyuncu için "Hırvatistan ile Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası maçından önce Terim basın toplantısında, 'Hırvat milli takımından bir oyuncu alabileceksem; düşünmeden Mandzukic'i seçerim" dediği sözleri hatırlatıldı.

 

 

Mandzukic, 1 Ocak 2020'de bedelsiz olarak Juventus'tan Al Duhail'e transfer olmuştu. (Yenişafak)

YORUMLAR 5
  • Nesdahl 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurun hayallerini zu Kurun, gelirler cünkü ne kadar emekli futbolcu varsa alin getirin, bu futbolcular genc yasta türkiyenin adini bile agzina almazlardi, alsana süper ligmis emekli ler hayirli olsun size.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre Akbaba hep sakat Belhanda ya alternatif şart. Sansosyonel bir tranfer lazım o mevkiye
    Cevapla
  • nikelaj 3 yıl önce Şikayet Et
    rakitic ve modric de gelse :))
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    boşa hayal kurmayın.Bu adam gsye gelmez.
    Cevapla
  • ULTRASLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden gelmesin zaten katara bedelsiz gitmiş ve terim çok istiyor . Üstüne olursa zaten falcao gidici . Bu yüzde n takas olabilir.
    Cevapla