İspanyollar duyurdu! "Arda, G.Saray'a dönecek"

İspanyol basını, sezon sonunda Barcelona ile sözleşmesi sona erecek olan Arda Turan'ın Galatasaray'a döneceğini duyurdu.

İspanyollar duyurdu! "Arda, G.Saray'a dönecek"
İspanyollar duyurdu! "Arda, G.Saray'a dönecek"
GİRİŞ 01.05.2020 16:50 GÜNCELLEME 01.05.2020 17:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arda Turan için bomba bir gelişme yaşandı. İspanyol 'Sport' gazetesi, devre arasında Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen 33 yaşındaki oyuncunun, özellikle Fatih Terim'in yoğun ısrarları sonucunda yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giyeceğini belirtti.

Korona virüs sürecinde Turan ve Terim'in yoğun bir telefon trafiği yaşadığının anlatıldığı haberde, Arda'nın mukavelesinin sona erecek olmasından dolayı sarı-kırmızılı kulübün herhangi bir bonservis bedeli ödememe durumunun da bu transferi kolaylaştıracağı ifade edildi.

 

 

Arda Turan'ın takımda ağabeylik görevi üstleneceği ve özellikle genç oyuncuların takıma kazandırılmasında önemli rol oynayacağı da dile getirildi.

YORUMLAR 12
  • Gelme Arda 3 yıl önce Şikayet Et
    Arda'nın gerek özel hayatındaki yaptığı hatalarla, gerekse futbol hayatında son birkaç yıldaki sıfırın altına inmesi ile Galatasaray'a verebileceği hiçbirşey yok. Üstelik Tv'lerde gördüğümüz onun bunun karısına asılmalar, silah çekmeler gibi toplum değerlerimize tamamen zıt eylemleri ile GS'de nasıl ağabeylik yapacak? Bumu örnek olacak kaptanımız? Eğer böyle birşey gerçekleşirse vay halimize!
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    gelsin lütfen gel arda :)
    Cevapla
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    gelsin arda gelmeli fakat para istemesin
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    nekadar görmek istemiyorsak okadar gözümüze sokuyorsunuz sunu
    Cevapla
  • Efem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence de gelmeli. Ne yapmış ki Arda Galatasaraya para kazandırıp gitmiş. Bazı hatalı söylemleri olmuştur ama asla Galatasarayliligi tartışılmaz. Bakım Burak Yılmaz'a bjkye neler dedi neler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle