Bruma'nın menajerinden Galatasaray iddialarına yanıt!

Galatasaray'a geri dönebileceği konuşulan Portekizli kanat oyuncusu Bruma'nın menajeri iddialar hakkında ilk kez konuştu.

Bruma'nın menajerinden Galatasaray iddialarına yanıt!
Bruma'nın menajerinden Galatasaray iddialarına yanıt!
GİRİŞ 29.04.2020 00:27 GÜNCELLEME 29.04.2020 00:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Portekizli yıldızın menajeri Catio Balde yaptığı açıklamada temsil ettiği isim hakkında somut bir transfer gelişmesinin olmadığını söyledi.

 

 

Balde açıklamasında, "Bir gelişme olduğunu söyleyemem. Bruma'nın hedefi PSV'de kendisini kanıtlamak. PSV'de kupalar kazanmak istiyor" şeklinde konuştu.

Galatasaray iddialarının kulağına dahi gelmediğini söyleyen Balde 25 yaşındaki Bruma'nın PSV'de kalmasını beklediğini ifade etti.

 

 

Geçtiğimiz aylarda PSV yöneticilerinden John De Jong Bruma'dan kulüp olarak yaptıklarından daha fazlasını beklediklerini açıklamıştı.

De Jong, "Uzun süredir tanıdığım bir oyuncu Bruma ve son aylarda benim tanıdığım Bruma'yı sahada göremedim. Bruma kaprisli bir futbolcu doğru, ama yetenekleri var. Çok çabuk ve istediği futbolcuyu geçebilecek bir isim. Hollanda'da rahatlıkla oynayabilecek kapasiteye sahip" ifadeleriyle Portekizliyi eleştirmişti.

2023'e kadar PSV ile sözleşmesi olan Bruma Leipzig'den 15 milyon euro'ya sezon başında transfer olmuştu. Bu sezon tüm kulvarlarda 31 maça çıkıp 5 gol 4 asist üretse de beklentilerin altında kalmıştı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 3
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Belli baya yetenekli 25 yaşında futbol hayatında 4.cü takım daha 20 tane değiştirir
    Cevapla
  • d.r 3 yıl önce Şikayet Et
    oyun aklı yok bu adamın gelmesın bıze
    Cevapla
  • at gibi koş 3 yıl önce Şikayet Et
    şu görgüsüz adamı bedava verseler almayın adam Juventus ta dünya yıldızlarıyla oynadım onlarda olmayan kapris bunda var dedi ve haklı balon at gibi koşan adama deli oluyorlar bizimkler
    Cevapla