Terim Sivasspor'dan 3. ismi de istiyor!

Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç ile anlaştığı iddia edilen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Sivasspor'dan Erdoğan Yeşilyurt'u da kadrosuna katmak için harekete geçti.

Terim Sivasspor'dan 3. ismi de istiyor!
Terim Sivasspor'dan 3. ismi de istiyor!
GİRİŞ 24.04.2020 15:51 GÜNCELLEME 24.04.2020 15:52
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi yaptığı transfer taarruzu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, güçlü rakibi Sivasspor'dan üç futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

 

 

SON BOMBA ERDOĞAN YEŞİLYURT

 

 

Daha önce Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç ile 4'er yıllık anlaşmaya varan ve ön protokol imzalayan Cimbom, son bombasını ise Erdoğan Yeşilyurt ile patlatacak.

Sezon sonu bonservisini eline alacak olan 26 yaşındaki futbolcuyu uzun süre takip eden Galatasaray’ın sözleşmesinin bitişiyle beraber resmi anlaşmayı yapmak istediği öğrenildi.

Almanya doğumlu olan ve Türkiye’de Altınordu ile Sivasspor’da forma giyen Erdoğan Yeşilyurt’un birçok farklı mevkide oynayabiliyor olması sarı kırmızılılarda transferine onay çıkmasında büyük rol oynadı.

Cimbom sezonun ilk yarısında yaşlı kadrosundan çok çekmiş ve hayal kırıklığı yaşamıştı. Bu doğrultuda sarı kırmızılılar yeni transferlerini genç isimlerden yapma kararı almıştı. Sarı kırmızılılar Emre Kılınç (25), Mert Hakan Yandaş (25) ve Erdoğan Yeşilyurt (26) ile yaş ortalamasını da düşürmeyi başaracak.

Ayrıca yabancı sınırlamasının daha da daralacağının konuşulması üzerine takımdaki yerli isim sayısı da artmış olacak. Aslan, üç isme sezon sonu toplu imza attıracak.

YORUMLAR 17
  • Haşim 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanki oynatacaklar, amaç belli bizim gibi Anadolu takımlarını bozmak
    Cevapla
  • Kirsehirli 3 yıl önce Şikayet Et
    Gidip elindeki parayi yabanciya verene kadar sözlesmesi bitecek oyuncuya verip uzataydin... yapmiyosan... aglamak yok sonra
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakan aslan var o hepsinden iyi onu gören yok iyi
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş sözleşmesi bitecek 6 ay kala oyuncunun istediği yerle anlaşabilir bunda anormal bir durum yok 20 yıldır bu kural böyle Okan Emre bedavaya gitti inter’e zamanında
    Cevapla
  • Kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bunlar Dünya'yı ister....Alalh'ın gözü doymayan alçak ruh hastaları.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle