F.Bahçe'den gidenler G.Saray'a yar olmuyor

Şener Özbayraklı’nın Galatasaray formasıyla yaşattığı hayal kırıklığı, Fenerbahçe’den gelip sarı-kırmızılı formayla başarısız olanları akıllara getirdi.

F.Bahçe'den gidenler G.Saray'a yar olmuyor
F.Bahçe'den gidenler G.Saray'a yar olmuyor
GİRİŞ 16.04.2020 09:48 GÜNCELLEME 16.04.2020 18:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile özdeşleşen veya daha önce sarı-lacivertlilerde oynamış isimlerin Cim-Bom forması altında hayal kırıklığı yaratması, aslında yeni bir durum değil... 

 

 

HASAN VEZİR

Bu furya Hasan Vezir’le başlamıştı. 1989’da büyük infial yaratan transfer sonrası Fenerbahçe’den sarı-kırmızılılara gelen golcü futbolcu, burada verimli olamamıştı.

 

 

HAIM REVIVO

2003’te ise Fenerbahçe’de gözden düşünce Galatasaray’a transfer olan Revivo’da benzer bir durum yaşanmıştı. İlk maçına hat-trickle başlayıp taraftarı umutlandırsa da, hayal kırıklığıyla takımdan ayrıldı.

ELVIR BALIC

Eski Fenerbahçeli Baliç için de durum farklı olmadı. Fenerbahçe’den rekor transferle Real Madrid’e giden ve daha sonra Rayo Vallecano’da kiralanan Baliç, Galatasaray formasıyla hiçbir zaman Fenerbahçe performansına ulaşamadı.

ABDULLAH ERCAN, COLIN KAZIM

Abdullah Ercan ve Colin Kazım da yine Fenerbahçe’den gelip, Galatasaray’da varlık gösteremeyen futbolcular olarak tarihteki yerlerini aldı.

İSTİSNALAR

Ancak bu durumun istisnaları da bulunuyor. Raşit Çetiner, İlyas Tüfekçi, Stepjan Tomas ve Servet Çetin, Fenerbahçe’nin sonrasında Galatasaray’da da verimli oldu. (Milliyet)

YORUMLAR 2
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Hasan vezir fb den değil rizeden geldi. Fb de kiralıktı.
    Cevapla
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    selçuk yula, da öyle oldu.
    Cevapla