Abdurrahim Albayrak taburcu oluyor

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, hastaneden bugün taburcu edileceğini ve koronavirüs tedavisinin evde devam edeceğini açıkladı.

GİRİŞ 31.03.2020 16:54 GÜNCELLEME 31.03.2020 17:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve 2 haftadır hastanede tedavi gören  Abdurrahim Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "14 gündür koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğümüz hastaneden bugün taburcu oluyoruz. Tedavimin kalan kısmına evde devam edilecek. Benimle özveriyle ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına, aileme, dualarını esirgemeyen sizlere çok teşekkür ediyor; tüm hastalara acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 11
  • Selo 4 yıl önce Şikayet Et
    Koronayı italyadan ithal ettiğiniz haberleri yaygin, kamuoyu bunun için bir açıklama bekliyor,öyle tff şuçlu ilan edip kenara çekilmek olmaz.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Abdurrahim Albayrak ile Fatih Terimin yanlış test kurbanı olduklarını düşünüyorum. Çünkü Çin'den alınan hızlı testlerin çoğu yanlış olduğu için Türkiye, sevkıyatın ikinci ve üçüncü parti alımlarını durdurmuştu. Zaten bu iki isme de Çin'den getirilen o hızlı testlerle Covid 19 tanısı konmuştu. Hasta bilinmek bu iki ismin işine gelecek olmalı ki onlarda hastalığı lehlerine kullanmaya başladılar.
    Cevapla
  • Seyfi 4 yıl önce Şikayet Et
    Wuhan'da 103 yaşında bir kadın, 6 günlük tedavinin ardından virüsü yenmişti. İnanmayanlar var ama bazılarımız bu virüsü hiç semptom göstermeden atlamış olma ihtimali dahi var, çabuk iyileşti diye iftira atmayın.
    Cevapla
  • Özer 4 yıl önce Şikayet Et
    Yani bu kadar sahtekarlık olmaz nasıl oluyorda bir haftada iyileştiler o zaman neden 14 gün karantina var yada bi dolapmı dönüyor
    Cevapla
  • Mahmut ilham 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar reklam için yatıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle