İngiliz basınından Mario Lemina iddiası!

Galatasaray'ın sezon başında Southampton'dan kiraladığı Mario Lemina'nın 1 yıl daha sarı-kırmızılı kulüpte kalacağı iddia edildi.

İngiliz basınından Mario Lemina iddiası!
İngiliz basınından Mario Lemina iddiası!
GİRİŞ 31.03.2020 09:35 GÜNCELLEME 31.03.2020 09:35

Dünya korona virüsü salgınıyla uğraşırken, Avrupa'da hemen hemen tüm ligler askıya alınmış durumda. Spor camiasında birçok soru cevap beklerken, kulüpler gelecek planlarını da yapmaya devam ediyor.

İngiliz basını, Mario Lemina'nın 1 yıl daha Galatasaray'da kalacağını ifade etti. Sarı-kırmızılı takımın Gabonlu yıldızı kiraladığı Southampton'a olan yakınlığıyla bilinen Daily Echo adlı internet sitesi, "Lemina bu durumda İngiltere'ye dönmez ve 1 yıl daha Galatasaray'a kiralanabilir" ifadelerini kullandı.

"G.SARAY'DA KALMAYI İSTİYOR"

Gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Lemina'nın en azından 1 sezon daha sarı-kırmızılı formayı giymesini isteyenleri sevindirecek haber geldi. Korona virüsü salgını nedeniyle tüm dünyada belirsiz bir durumun olduğunun altını çizen İngiliz basını, Lemina'nın Ada'ya dönmek istemediğini yazdı.

26 yaşındaki futbolcunun 1 yıl daha kiralanmasının gündeme olduğu aktarılırken, "Lemina da Türkiye'de kalmayı çok istiyor" açıklaması yapıldı.

Lemina bu sezon Galatasaray formasını 25 maçta giyerken 1 gol attı.