Buse Terim'den Fatih Terim açıklaması

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, babasının son durumu ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Buse Terim'den Fatih Terim açıklaması
Buse Terim'den Fatih Terim açıklaması
GİRİŞ 29.03.2020 21:18 GÜNCELLEME 29.03.2020 21:56
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Koronavirüs tedavisi gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, başarılı çalıştırıcının sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor" dedi.

Koronavirüse yakalanan ve tedavi altında olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in son testlerinin negatif çıktığı ve yakın zamanda taburcu olacağı yönünde çıkan haberlere tecrübeli teknik adamın kızı Buse Terim Bahçekapılı'dan yalanlama geldi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bahçekapılı, "Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi ve testi henüz sonuçlanmadı. Bu haber şu an için doğru değil. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor. Güzel haberler gelince yine paylaşmak ümidi ile" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 58
  • TATAR REMİ 3 yıl önce Şikayet Et
    tiyatro devam ediyor canım TÜRKİYEM umreciler 3. hafta sinyorrr terim taburcu.
    Cevapla
  • osmanli27 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar size garanti veriyorum oyun bu virus yok ikrn hatirlayin ne aciklama yapmis fatih terim tff ye sinirli şekilde..adamda virus cikiyo 5 günde iyileşiyo ee yersen
    Cevapla
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    TERİM KARANTİNADAYSA,TEMAS ETTİĞİ HERKES KARANTİNA ALTINA ALINMALIYDI..? aile eşrafından kimse karantinada değil...terim sadece albayrak la mı temas kurmuş..?!!!
    Cevapla
  • Medeni Şavlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar çabuk iyileşeni duymadım. İlginç!
    Cevapla
  • Nsl insanlarsınız 3 yıl önce Şikayet Et
    Semptomlar farklı olabiliyor. Yoğun ya da hafif atlatılabiliyor. Hiç mi haberlerdeki dr ları dinlemiyorsunuz? Hangi dr yalan sonuç açıklamak gibi bir duruma düşer? Ha bi de dönerci mevzusu var. Araya onu da her seferinde ortaya atıyorsunuz. Arkadaş keşke mafyayla alakası olsaydı da mafya göndereydi oraya. Hiçbirimizin haberi olmazdı bu olaydan o zaman. Hocama çok geçmiş olsun. Bir an önce işinin başına dönmesi dileğiyle...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle