Galatasaray'da sevindirici gelişme!

Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'den gelen kötü haberlerin ardından futbolcuların koronavirüs testleri sarı-kırmızılı camiayı rahatlattı.

Galatasaray'da sevindirici gelişme!
Galatasaray'da sevindirici gelişme!
GİRİŞ 24.03.2020 00:29 GÜNCELLEME 24.03.2020 03:25
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

​Galatasaray Kulübü'nde ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'in koronavirüse yakalanmasının ardından sarı-kırmızılı camiaya nefes aldıran bir haber geldi.

Albayrak ve Fatih Terim dışında görev yapan antrenörler, futbolcular ve yöneticilerin koronavirüs testlerinde pozitif bulgu çıkmadığı öğrenildi.

Başkan Mustafa Cengiz ve başkan yardımcısı Yusuf Günay ise koronavirüs testine yarın girecekler.

Fatih Terim'in hastanede tedavisi sürüyor

Deneyimli çalıştırıcı, testlerinin pozitif çıkmasının ardından Beşiktaş Ulus'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce de hastaneye giderek 66 yaşındaki Terim'in durumunu yakından takip ediyor.

 

 

YORUMLAR 72
  • Biri 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yılın şampiyonu bu sene için de geçerli olsun. Bu iş kapansın. Hamsi bedava.
    Cevapla
  • Garip 6 yıl önce Şikayet Et
    Ligi böylece tescil et gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle