G.Saraylı yıldızın eşi: Ülkeme dönmek istiyorum

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes'in eşi Elisabeth Haugen, corona virüs salgını nedeniyle ailesi için endişeli olduğunu ve ülkesine dönmek istediğini açıkladı.

G.Saraylı yıldızın eşi: Ülkeme dönmek istiyorum
G.Saraylı yıldızın eşi: Ülkeme dönmek istiyorum
GİRİŞ 23.03.2020 20:24 GÜNCELLEME 23.03.2020 20:26
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes'in eşi Elisabeth Haugen, corona virüsü hakkında ülke basınına konuşurken, flaş açıklamalarda bulundu. Haugen ailesinin yanında olmak için Norveç'e dönmek istediğini söyledi.

 

 

Haugen şu ifadeleri kullandı:

Şu anda Avrupa'da hiçbir ülke güvenli değil. Şu anda gerçekten Norveç'e, evime gitmek istiyorum ama bunun nedeni Norveç'in daha güvenli olması değil. Benim ailem Norveç'te ve onların yanında olup, eğer hasta olurlarsa onlara yardım etmek istiyorum. Ayrıca ülkende haberleri takip etmek daha kolay.

 

 



Norveçli olduğumuzdan, ülkemizde olmayı istememiz de bizim hakkımız. Eğer hasta olursak bana ve Martin'e ne olacağı konusunda da endişeliyim. Çocuklarımıza kim bakacak böyle bir durumda? Neyse, eğer bu işi ciddiye alırsak, herhangi bir ülkenin çok uzun bir zaman futbol oynayabileceğini düşünmüyorum.

Norveç hükümeti, tüm vatandaşlarına yardım ediyor evlerine gelmesi için. Bu yüzden uçuşlar var ama sadece evine dönmek isteyen insanlara uçak var.

"MARTIN İLE FUTBOL OYNUYORUZ"

Martin her gün düzenli olarak spor yapıyor. Ben de 4-5 kez yapıyorum. Bazen futbol oynuyoruz, bazen kardiyo yapıyoruz. Martin beni motive ediyor ve antrenman hakkında çok şey biliyor. Çocuklarımızla eğlenceli şeyler yapıyoruz birlikte. Odaklandığımız konu, çocuklarımızla olabildiğince iyi ilgilenmek.

ALBAYRAK İÇİN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Abdurrahim Albayrak için aldığımız haber, çok kötü bir haber. Umarım o ve eşi bir an önce sağlığına kavuşur. Geçmiş olsun diyorum.

YORUMLAR 16
  • entelabi 4 yıl önce Şikayet Et
    hemen hemen gonderin ulkede kalkmak istemeyeni gonderin goruyoruz ki sadece iy gunde para icin burdalar
    Cevapla
  • Ramazan 42 4 yıl önce Şikayet Et
    Gitmek istediğin ülken sanki çokmu güvenli.
    Cevapla
  • t.d 4 yıl önce Şikayet Et
    önce bir haberin tamamını oku.
    Cevapla
  • Alvarlıefe 4 yıl önce Şikayet Et
    Ecel birdir. Değişmez.virüsün sahibini razı edin nereden geldim buradaki vazifem nedir ve nereye gideceğim suallerinin cavabına uygun bir hayat geçirirseniz korkmanıza gerek yok. Tevekkeltü Alallah
    Cevapla
  • yorulmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Gitmek istemesi en doğal hakkı. Ancak şimdiye kadar neredeydiniz. Kapılar kapatıldı. Uçak seferleri iptal.
    Cevapla
  • M~E~T~İN 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimse en ufak bir söz söylemeye hakkı yok empati yapın Kadının yerine kendinizi koyun çok zor gerçekten Allahım Dünyayı bu beladan salgından kurtar yarabbi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle