Fatih Terim'den oyuncularına net uyarı!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, koronavirüs nedeniyle tatil edilen liglerin ardından eve geçen oyuncularına uyarılarda bulundu.

Fatih Terim'den oyuncularına net uyarı!
Fatih Terim'den oyuncularına net uyarı!
GİRİŞ 20.03.2020 11:38 GÜNCELLEME 20.03.2020 11:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun federasyon başkanlarıyla yaptığı toplantının ardından TFF'nin liglere ara verildiğini açıklaması Galatasaray kanadında olumlu karşılandı.

 

 

Beşiktaş derbisi sonrasında liglerin seyircisiz oynanmasına en büyük tepkiyi teknik direktör Fatih Terim vermiş "Bizim canımız yok mu?" çıkışında bulunmuştu. Bu açıklamaya özellikle yabancı oyuncular da büyük destek vermişti.

TFF'nin aldığı karar sarı-kırmızılıları rahatlattı. Oyuncuların koronavirüs vakasına yakalanma endişesi yüzünden Fatih Terim, takıma iki gün izin vermiş çarşamba günkü antrenmanı da iptal etmişti.

 

 

"Evden çıkmayın"

Teknik direktör Fatih Terim, lige verilen aranın 'tatil' anlamına gelmediğinin altını çizdi. Günlük çalışma programına harfiyen uyulmasını isteyen tecrübeli hoca "Mecburi durumlar dışında seyahat etmeyin ve evden çıkmayın." dedi.

Sağlık ekibi de salgından korunmaları için oyunculara gerekli bilgilendirmeleri yapacak.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 6
  • murat özen 4 yıl önce Şikayet Et
    Terim haklılığı sonunda mecburi olarak tescillendi şimdide yıllar önceki pllayof sistemini tartışıyorlar o zaman ilk dört takım kendi aralarında tarafsız sahalarda maç yapsın ve DİCİ Türkün zararlarını karşılaması için dicitürk için kupa maçı oynansın
    Cevapla
  • efh 4 yıl önce Şikayet Et
    Terimin ömrü boyunca haklı olduğu tek bir konu yoktur.
    Cevapla
  • Abdullah 46&61 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim canımız yok mu provokatör Terim?!
    Cevapla
  • Canakci 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet benim hakkim Olan vergiden bir kurus dahi bunlara verirse hem bunlara hem parayi verdirene haram olsun ahirette almak ümidi ile
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    milyon euroları nasıl yiyeceksiniz dışarı çıkmayınca terim bey
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    ee istedigin oldu ha iyisin fatih bey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle