Galatasaray'a Luyindama piyangosu

Milli takımında sakatlanan ve sezonu kapatan Galatasaray'ın stoperi Luyindama için Wolverhampton ve Aston Villa teklif yapacak.

Galatasaray'a Luyindama piyangosu
Galatasaray'a Luyindama piyangosu
GİRİŞ 16.03.2020 11:46 GÜNCELLEME 16.03.2020 11:48
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek Galatasaray için sürpriz bir transfer haberi gündeme geldi. Buna göre sarı kırmızılıların Kongo'lu yıldızı Christian Luyindama'ya Premier Lig'den 2 talibin olduğu duyuruldu.

 

 

Yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan yıldız savunmacı, geçtiğimiz günlerde sahalara dönmüştü. Kulüp, Onyekuru ve Adem Büyük'ün yaşadığı sakatlıklarla ilgili bilgilendirme yaparken sürpriz bir kare de paylaşmıştı. Galatasaray'da ekim ayından bu yana sahalardan uzak kalan Christian Luyindama'nın idmanda fizyoterapist eşliğinde çalıştığı görülmüştü.

İKİ İNGİLİZ PEŞİNE DÜŞTÜ

 

 

Afrika basınında yer alan habere göre, iki Premier Lig kulübü Wolverhampton Wanderers ve Aston Villa, Luyindama'nın peşine düştü.

YAZ TRANSFER SEZONUNDA TEKLİF

Öte yandan sezonun sona ermesinin ardından resmi teklifin Galatasaray yönetimine iletileceği aktarılan haberde, yaklaşık 12 milyon euroluk bonservis önerileceği duyuruldu.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 9
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    8 e aldım 12 ye vereceğim öyle mi ? Adam gs de gordugum en iyi stoper olabilir. Ujfa ve Popescuyu da gördum fakat onların yaşları baya ilerlemişti. Ndiaye bile 16 ya falan gitti ingilterede para var 18 civarına çok kolay satılır. Bence ederi daha fazla ama financial fair play olayından elden çıkaracaktır yönetim.
    Cevapla
  • Seyfi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Galatasaray'lıyım ama bırakın Allah aşkına, sezonu kapatmış, ortalıkta görünmeyen adama ne transfer teklifi.
    Cevapla
  • Fanatik 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi futbolcu daha fazla para eder
    Cevapla
  • 150 milyon 4 yıl önce Şikayet Et
    adamı 16 milyon euroya elimizden alacaklar. en az 150 milyon euro eder. adam hem lider, hem sonuca etki eden bir adam. müthiş defans yapıyor. ayrıca karakterli onurlu değerli bir adam. üstelik sorunsuz. üstelik öyle iki de bir sakatlanan bir adam da değil. üstelik takım için gayret gösterin biri. marcao ve luyindama asla satılmamalı. gs bunları 50 milyon eurodan bir kuruş aşağı satarsa yazık olur. çünkü alan kişi 150 den aşağı satmaz. adamlar topçu.
    Cevapla
  • 151 4 yıl önce Şikayet Et
    151 bence
    Cevapla
  • Hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye’ye gelmiş geçmiş en iyi stoperleri arasında sayılabilecek bir fizik ve yeteneğindeki bu oyuncu öyle 12’ye filan kaptırılmamalı hele ki İngilizler de bu denli parayı saçarken kapıyı 30 milyon Euro’dan açmak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle