Lemina: Galatasaray'da mutluyum ancak...

Galatasaray'ın Gabonlu futbolcusu Mario Lemina, 15 Mart Pazar günü Beşiktaş ile oynayacakları derbide en iyi performansını sergilemeye çalışacağını söyledi.

Lemina: Galatasaray'da mutluyum ancak...
Lemina: Galatasaray'da mutluyum ancak...
GİRİŞ 11.03.2020 12:41 GÜNCELLEME 11.03.2020 15:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Lemina, derbi için iyi hazırlandıklarını dile getirerek, "Derbi bizim için önemli. Yüzde 100 hazır olmam için önümüzde bir hafta var. Hafta boyunca sıkı bir şekilde çalışacağım. Formuma kavuşup, sahada yüzde 100'ümü vereceğim." dedi.

 

 

Gabonlu futbolcu, sezonun ikinci yarısında yakaladıkları çıkışla ilgili olarak, "İkinci yarıdan itibaren çok farklı bir Galatasaray var. Üst seviyede bir takım ortaya çıktı. Beraber oynadıkça birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve bunu sahaya yansıtıyoruz." diye konuştu.

"Galatasaray'da mutluyum"

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Lemina, gelecek planlarıyla ilgili bir soru üzerine, "Ben Galatasaray'da çok mutluyum ancak ne olacağına sezon sonunda bakacağız." ifadesini kullandı. 

 

 

Mario Lemina, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) nedeniyle maçların seyircisiz oynanması durumunun şu an gündemde olmadığına yönelik açıklamasının sorulması üzerine, "Taraftarlarımız olmadan farklı oluyor. Taraftarımız olduğu zaman bir kişi fazla oynuyor gibiyiz." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • okan 4 yıl önce Şikayet Et
    gsli olarak soyluyorum bu adam gs orta sahasına hiç yakışmıyor kaliteli oyuncu alınması lazım
    Cevapla