Onyekuru: Rakip bile penaltı yok dedi!

Galatasaray'ın deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Henry Onyekuru açıklamalarda bulundu.

Onyekuru: Rakip bile penaltı yok dedi!
Onyekuru: Rakip bile penaltı yok dedi!
GİRİŞ 08.03.2020 21:45 GÜNCELLEME 08.03.2020 22:19
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Henry Onyekuru açıklamalarda bulundu.

Penaltıda Fernando'nun kendisine faul yapılmadığını söylediğini belirten Onyekuru, "Yüksek şiddette bir maç oldu, galibiyet için gelmiştik, istediğimizi alamadık. Çok fazla bu tip konulara girmek istemiyorum ama rakip takımın oyuncusu faul yoktu derken, hakemin VAR'dan penaltı diye bir karar vermesi, benim garibime gidiyor. Kendileri bile faul yok derken, böyle karar çıkması enteresan" dedi.



Beşiktaş derbisi için görüşleri sorulan Nijeryalı, "Derbide yüzde 100'ümüzü vereceğiz, zor geçecektir. Kendi sahamızda, kendi taraftarımız önünde galibiyet almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 93
  • Adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu kadar iktidar ve gs yalakası bir haber organı yok
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz hala ordamısınız eğer fazla geriye giderseniz YILDIZLARINIZI SÖKERLER.
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    GS de penaltı yok dyecek oyuncu çıkarmı. Aksine hepsi yerlerde kıvranıyor kurşun yemiş gbi rol yapıyor. Türkiyenin sahte penaltı ve kırmızı kart şampiyonu.
    Cevapla
  • AYKIRI 4 yıl önce Şikayet Et
    alışığız, hani hakemler fenerasyonla ortak olup gsyi biçerken, gs isyan etti. sonra diğer klüplerde memnun olduğu için hakemlerde hata yapabilir diye arkanızdayız bildirisi yayınladılardı. şimdi yorumlarda utanmadan hakemler gsyi tutacak şampiyon yapacak diyorlar. 2 dakika delikanlı olamıyorsujnuz
    Cevapla
  • Korkut dede 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivasın verilmeyen başka bir penaltısı daha var ona neden sesiniz çıkmıyor. Ayrıca gs ın attığı ikinci golden önce bal gibi kırmızı kartlık bir faul var hakem resmen görmemezlikten geldi. Adam uçan tekme ile topu aldı körmüydünüz onları görmediniz mi peki?
    Cevapla
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Rakıp penaltı demedı ama war dedı alıstınız hakemlerın arka cıkmasına kork mayın vazıyet gene sızın lehınıze sızı gene sampıyon yapıcaklar varsa yoksa gs .
    Cevapla
  • kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    aykır sana söylüyorumı bi bitmediniz yeter yav. bundan sonra gs dışında diğer takımların hak arama hakkı bitti mi yani....
    Cevapla
  • AYKIRI 4 yıl önce Şikayet Et
    hem kural hatası var hemde açıkça penaltı olmadığda belli. ayrıca gsnin o kadar çok hakemler tarafından yenilmesiyle isyan ettiler. gs isyan edince diğer klüpler hakemlerde hata yapabilir diye açıkça gsnin hakemlerle yenilmesine onay verdiler. sen kalkmış ne diyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle