Onyekuru transfer için masaya oturuyor!

Gelecek sezon da Galatasaray'da kalmak isteyen Henry Onyekuru, 10 milyon euro bonservis bedeli talep eden Monaco ile bizzat masaya oturacak.

Onyekuru transfer için masaya oturuyor!
Onyekuru transfer için masaya oturuyor!
GİRİŞ 04.03.2020 15:28 GÜNCELLEME 04.03.2020 19:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucunda ocak ayı transfer döneminde kadrosuna kattığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı takımda en az bir sezon daha forma giymek için bizzat devreye girdi.

 

 

Galatasaray'ın satın alma opsiyonu olmadan 750 bin euro bedelle kiralık olarak kadrosuna kattığı Onyekuru'nun en az bir yıl daha takımda kalmasını isteyen sarı-kırmızılı yönetim, öncelikli olarak Nijeryalı futbolcu ile görüşerek transfer sürecinde etkin rol oynamasını talep etti.

Monaco'nun Onyekuru için talep ettiği 10 milyon euroluk bonservis bedelini FFP'den dolayı ödeme şansı olmayan Galatasaray, Nijeryalı futbolcuyu bu kez satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor. Monaco ile masaya oturacak olan ve kendisine kolaylık gösterilmesini isteyecek olan Onyekuru için ilk görüşme, milli takım arasında Fransa'da menajer Menajer D'avila tarafından gerçekleştirilecek.

 

 

Galatasaray Yönetimi de Onyekuru konusundaki stratejisini, Menajer D'avila'nın yapacağı görüşmeden sonra belirleyecek ve iyi ilişkiler içerisinde olunan Monaco ile "gerekli olması" durumunda sezon bitmeden masaya oturulacak.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 5
  • Gs lı 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerekirse futbolcu satılsın bonservisi alınsın gs çok gerekli bir oyuncu olmazsa olmazlardan yönetimin bunu görmesi gerekiyor
    Cevapla
  • Saim 4 yıl önce Şikayet Et
    En az bir yıl daha takımda kalmamasını isteyen yönetim mi? Gerçekten ilginçmiş
    Cevapla
  • Gsgsgs 4 yıl önce Şikayet Et
    Diagneyi verip takas yapın
    Cevapla
  • Tamam 4 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda + Diagne verelim kafa kafaya takas olsun bitsin
    Cevapla
  • badi 4 yıl önce Şikayet Et
    1 taşla iki çöpten kurtuluruz :)
    Cevapla