Galatasaray, Novak için devreye girdi!

Bordo-Mavili takım, sezon sonunda mukavelesi bitecek Filip Novak ile sözleşme uzatmaya çalışıyordu. Ancak, oyuncunun menajerinin Galatasaray'la görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Galatasaray, Novak için devreye girdi!
Galatasaray, Novak için devreye girdi!
GİRİŞ 27.02.2020 09:44 GÜNCELLEME 27.02.2020 09:44
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Trabzonspor arasında yeni bir cephe açılacak gibi duruyor. Sarı-Kırmızılılar'da mukavelesi sezon sonunda bitecek olan Japon sol bek Nagatomo'nun ismi TFF'ye bildirilmemişti. 33 yaşındaki yıldız için Galatasaray defteri kapandı. Elde kalan tek isim, Leipzig'den kiralanan Saracchi...

Genç futbolcunun kiralık mukavelesi ise önümüzdeki sezonun ardından tamamlanacak. Yönetim ise bu bölgede alternatif yaratmak için büyük bir operasyon yürütüyor.

ORTA YOL BULUNAMADI

Akşam Gazetesi'nde yer alan özel habere göre; hedefteki isim Trabzonspor'un 29 yaşındaki sol beki Filip Novak... Çekyalı futbolcunun mukavelesi bu sezon sonunda bitecek. Bordo-Mavililer, bir süredir tecrübeli futbolcunun menajeriyle yeni sözleşme yapmak için görüşmelerini sürdürüyordu. Ancak, taraflar bir türlü orta yolu bulamadı. Bunun sebebinin ise Galatasaray olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılı ekibin, çok gizli şekilde Filip Novak'ın menajeriyle bir süredir dirsek temasında olduğu ve görüşmelerin de olumlu gittiği kaydedildi.

BEDELSİZ OLARAK GELECEK

Eğer Galatasaray Novak'la anlaşırsa, Çekyalı futbolcu sezon sonunda bedelsiz olarak Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Finansal Fair Play kıskacındaki Aslan, bu sebeple Novak'ı kaçırmak istemiyor.

Süper Lig'in en iyi futbolcuları arasında yer alan Novak, bu sezon ligde 18 maça çıkarken 2 gol kaydetti. 23 kez milli takım formasını giyen Novak'ın peşinde başka takımların olduğu da söyleniyor. Ancak, Galatasaray'ın bir adım önde olduğu ve bu işi bitireceği iddia edildi. (Akşam)

YORUMLAR 47
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ve benzeri haberlere alıştık artık. sivas spor şampiyonluğa koşarken mehmet yıldızı da alıaz dediler ayarlarıyla oynadılar ve adam sezon sonu bitti. kimse boşa heveslenmesin trabzonspordan giden pişman olur. galatasaray ço güzel ayartma yapar ama iş elindekini tutmaya gelinceda züğürt ağa olur.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonun başında ağaoğlu var boru değil adam bir hata yaptı o da yusufu fransaya kaptırdı ama gene 22 milyon avroya sattı kurla çarparsan 140 milyona yakın gs başka bir tabir var kullanmayayım yayınlamazlar ama zor alır eskisi gibi alırda o da üçün birini alır ben ts yide trabzonuda sevmem ama gerçek de ortada hazin olan trabzonun anlamadığıda bu trabzonun klişe kafasıyla gittiler yıllarca durum ortada yine iatanbuldan gelen başkanla iş yapıyorlar
    Cevapla
  • efraim şenbaş 4 yıl önce Şikayet Et
    BÖYLE bir adilik olurmu ya her zamanki gibi aynı taktik bir tamık şampıyonluğa gidiyorsa onun futbolcularına transıfer teklifi yada haberleri ortaya atılır,karşı klüp yada futbolcuyu yıpratır psikolojik olarak, bu da ancak mason klüp olan gs ya yakışır çünkü tam bir yahudi mantığı güdüyorlar adları farklı olsada mantıkları aynı yazık yazık.
    Cevapla
  • burak 4 yıl önce Şikayet Et
    akbaba galatasaray yine başlamış çalışmaya...hep aynı hikaye
    Cevapla
  • panzh_ta1 4 yıl önce Şikayet Et
    yalan kardeşim bu topcuyu gs ye yamamaya çalışıyorlar menajerlerin halt etmesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle