Fatih Terim'in 2021 planı: Lemina & Mert Hakan

Sezon sonunda Jean Michael Seri ile yollarını ayıracak olan Galatasaray, orta sahada Mario Lemina'nın yanına Demir Grup Sivasspor'un yıldız oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ı koyacak.

Fatih Terim'in 2021 planı: Lemina & Mert Hakan
Fatih Terim'in 2021 planı: Lemina & Mert Hakan
GİRİŞ 12.02.2020 09:24 GÜNCELLEME 12.02.2020 09:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sezon sonunda Jean Michael Seri'nin kiralık sözleşmesinde yer alan 18 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayacak olan Galatasaray, yerine Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna katacak.

Seri'den 3 yaş genç olan 1994 doğumlu Mert Hakan, Sivasspor'la sözleşmesini uzatmadı ve sezon sonunda bonservisi elinde G.Saray'ın yolunu tutacak.

Lemina ile devam etmeyi planlayan sarı-kırmızılıların A Planı 2020-21 sezonuna orta sahada Lemina- Mert Hakan ikilisi ile girmek. Lemina'nın bonservisini 16 milyon Euro olarak belirleyen Southampton'la görüşmeler başlayacak ve 'zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama' formülü önerilecek.

Oyak Renault altyapısından yetişen ve Altınordu, Tire, Menemen Belediyespor gibi takımların formasını giyen Mert Hakan Yandaş, 2017 yazında Sivasspor'a transfer oldu. 25 yaşındaki ofansif orta saha, bu sezon oynadığı 24 resmi maçta 8 gol atıp 4 asist yaptı.

YORUMLAR 8
  • Mertkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimse hayal görmesin.Mert Hakan seneye İtalya'da...
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Lemina sakatlık riski olan bir oyuncu almayın kiralayın Mert Hakan yandaş ve Emre kılınç mutlaka alınmalı bonservissiz oyunculara yönelin yada genç yetenekler bulun onları alıp kiralık verip gelişimlerini takip edin. Ve Mert Hakan hatta daha iyi bonservissiz oyuncular bulun
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    terim oldukca galatasaray izlenmez 40 sene önceki kafayla olmuyor bu is üyeliği iptal ettik terimle olmaz alman hoca sartttttttttttttt
    Cevapla
  • yaşlı kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Malum Galatasaray yıllardır Ligler devam ederken rakip oyunculara transfer teklifinde bulunuyor. Peki Gazetelerin bunu yazması doğru mu ? Kahvelerde söylendiği gibi spor basını Galatasaray tarafından mı yönetiliyor ?
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşmesi bitimine 6 ay kala istediği takımla görüşebilir her oyuncu kurallar açık ve net ne ilk ne son nede sadece Galatasaray yapıyor bunu bilginize
    Cevapla
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Mert Hakan ın Sivas ı bırakacağını sanmıyorum.Ligin şaibesiz ve tertemiz futbolunu SİVASSPOR oynuyor. Onur ve şeref paradann değerlidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle