Terim'den oyunculara mesaj! 'Gördük...'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanyaspor'a 2-0 mağlup oldukları Türkiye Kupası maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Terim'den oyunculara mesaj! 'Gördük...'
Terim'den oyunculara mesaj! 'Gördük...'
GİRİŞ 05.02.2020 23:11 GÜNCELLEME 05.02.2020 23:12
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rotasyon nedeniyle maçı önemsemedikleri anlamı çıkmaması gerektiğini söyleyen Terim, "Kupayı önemsemiyor anlamı çıkmasın, Galatasaray bir kupa varsa, onu almak ister ve onu önemli bir yere koyar ama rotasyon bizim için zaruriydi, mecburiydi. Devre arasında da Martin, grip nedeniyle bitik bir haldeyim, oynayamayacağım dediğinde aklımızda olmayan bir değişiklik oldu. 2 ayaklı bir maç, birinci ayağında rakibi tebrik edelim, henüz bitmedi, oynayacağız, deneyeceğiz" dedi.

"BAZILARI DAHA İYİ OYNAMALIYDI"

Rövanşta geri dönüşün gerçekleşebileceğini kaydeden deneyimli hoca, "7-8 oyuncuyu rotasyon yapınca önemsemedi anlamı çıkmasın, tam tersine, önemsiyoruz. 2. maçta deneyeceğiz, kolay değil. Golü yediğimiz 20. dakikaya kadar kalemizde bir şey görmedik, tam tersine direkten dönen bir topumuz var. Bazı arkadaşlarımızı ne kadar yardım edebilirler, edemezler, görmüş olduk. Şans verdiğimiz bazı arkadaşlar daha iyi oynamalıydı. Altından kalkılabilecek bir sonuç. rakip avantajlı ama daha son düdük çalmadı" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 11
  • Doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş ver hoca bu işler senin için çocuk oyuncağı.2. maçta hakemlere olmayan bir penaltıyı verdirirsin.rakibin bir topçusu sayende kırmızı görür.maçı 3-0 kazanır turu geçersin.gerçek takımınla bile sahaya çıksan.maçı adam gibi biri yönetsin.bu Alanya senin takımını yine yener.Dedim ya sen bu işleri iyi bilirsin.ilk yarısı 2- rakibin lehine biten bir çok maç gördük.2. yarılarda ne yaptın ne ettin maçları kazandın.büyük ihtimalle aynı ayak oyunlarıyla gene kazanırsın.Ha şunuda demeden geçmeyeyim.Bu Kasımpaşa bu hafta sizi dağıtır.Çünkü bu Kasımpaşa bile senin takımından kaliteli.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş bu adam 6S yi değilde Madridi çalıştırıyor sanki. Eğer öyle ise Alanya için Barcelona hayalini kurmamız gerekir
    Cevapla
  • Nesdahl 4 yıl önce Şikayet Et
    Termin istedigi zate bu türk futbolu ilerlemesin yillardir buna ugrasiyom vede basarili oldu
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    yine oyuncuları suçlama sezonunu açmış
    Cevapla
  • Mithat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık ALLAH için şu belhanda yı oynatma o oynadıkça ben çıldırıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle